Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Familjen

Idag har jag dammsugit och tvättat golven, tvättat och bytat sängkläder. Så ska snart sätta mig framför tvn med familjen och bara ta det lugnt.

Ikväll så höll Hampus nappflaskan själv för första gången =) Fick tyvärr ingen bra bild på det. Han är så himla söt och go min lilla Hampus. Är så tacksam för att jag har honom. Vet inte vad jag skulle gjort om det hände honom nånting!
Sen älskar jag såklart Martin och våra djur också.

Imorgon kväll ska vi på kalas. Martins ena bror fyller 19 år. Så på dan imorgon så ska jag väl tvätta sängkläderna och lite sånt här hemma. Sen blir det ju duschen och fixa till sig innan vi ska iväg.

Du finns i mina tankar Mindy. Finns här när du kommer hem. Är glad att jag har dig som vän. *Bamsekram*

Jessica, jag saknar dig. Vet att du har mycket nu med plugg, jobb o allt. Vi får ta och träffas snart tycker jag. *Sakna*

Pernilla, en nyfunnen vän. Hoppas vi ses snart. Kanske på Fredag då du är ledig. *Kram*

Nej nu ska jag umgås med familjen.

Puss på er som förtjänar det =)

Tråkigt väder


Idag händer det väl inte så mycket. Kan va skönt ibland och bara ta det lugnt. Funderar lite på om jag ska ut och gå med hampus och Donna. Men det är ju så tråkigt väder. Ska sen handla under dan. Får nog ta det när Martin har kommit hem för det är jobbigt och behöva gå med två vagnar på willys. För bilbarnstolen tar ju nästan en hel kundvagn...

Älskar min underbara Hampus så himla mycket.

Kanske kan sätta mig en stund och brodera nu medans Hampus sover, men han lär väl vakna snart för det är snart 3 timmar sen han åt....

Jaja ha en bra dag.

Puss






3 månader

Igår blev Hampus 3 månader. Idag va vi på BVC. Han väger nu 6140 gram och är 62 cm lång. Så han växer som han ska. Han fick ju även 3 månaders vaccinationen... Är ju 2 sprutor numera... En spruta i varje lår. Första sprutan va inget farligt men den andra som är den nya mot hjärnhinneinflammation, fy fan säger jag bara! Han skrek konstant i 5 minuter. Stackars lille Hampus. Han hade så himla ont. Och sen körde jag hem med honom så martin kunde ta hand om honom medans jag körde till Hemköp och handla lite. Men när jag skulle köra så blev Hampus väldigt skrikig, han är väldigt mammig just nu...
Just nu ligger Hampus i sin säng och sover lite. Ska ta tempen ikväll och har han feber så ska jag ge honom alvedon. Tyckte han va lite varm nu innan han somna men får se senare ikväll.



Ska duscha Donna ikväll tänkte jag, hon är väldigt skitig i pälsen. Får se om jag orkar duscha någon av katterna också, annars får jag ta det imorgon för dom behövs också duscha.
Martin är ute och går en runda med Donna just nu. Längesen han gjorde det faktiskt... Men skönt att han gör det för jag kan ju inte alltid hinna med det.

Nej jag får väl ta och fixa lite här hemma..

 Älskar Martin och Hampus över allt annat!

Puss

Tack för en trevlig kväll

Igår va jag, martin och hampus hos Mindy och Conny och deras goa son Maximus. Vi hade en taco kväll. Jag och Mindy fixade maten medans grabbarna va ute och meckade. Hade jätte trevligt. Och sen blev det efterrätt... Mango och hallon paj. Det va jätte gott. Så tack Mindy för en jätte trevlig kväll. Får vi snart göra om! Roligt att vi har börjat umgås lite nu igen.... Vi hade ju våra sviter när vi båda va gravida men det va våra hormoner som satte sina spår... Är iaf glad att vi ändå har hållt kontakten trots allt =)

Idag blir det ganska lugnt. Martin är iväg hos Johan och klyver ved. Så jag ska väl fixa lite här hemma och mysa med Hampus. Älskar verkligen min goa Hampus. Just nu ligger Hampus i sin säng och vilar.

Inatt klockan 00.51 blir Hampus 3 månader. Och på Måndag ska han få sin 3 månaders vaccination. Tiden går så himla fort. Men det ska bli skoj och väga och mäta Hampus på måndag. Har ju inte varit på BVC sen den 2 Januari.

Det va ju meningen att Jessica skulle kommit hit idag men hon har ju inte svarat om hon kommer eller inte. Har skickat sms och skrivit på lunar och msn men inget svar, så då krusar jag inte. Lite tråkigt för jag hade sett fram emot att umgås med dig Jessica. Är ju ändå 2 veckor sen vi träffades sist. Menmen....

Nej jag får väl ta och rensa kattlådan och lite sånt här hemma så man får nånting gjort idag. Känner mig ganska seg.

Ha en bra Lördag!

Puss

Tack för att ni finns

Hampus sov nästan 12 timmar inatt. Han sover jätte bra om nätterna. Han ligger just nu och vilar. Sen när han har vaknat ska han få mat och sånt och sen ska vi ut och gå en runda. Jag ska ut då med Donna och med hampus i barnvagnen. Är ju fint väder nu. Solen skiner och det är ca 5 plusgrader.  Ibland när jag håller Hampus eller när han ligger i sin säng och sover och jag tittar på honom så kan mina tårar forsa. Älskar verkligen den gossen av hela mitt hjärta. Mitt lilla mirakel.

Är så glad att jag har Martin,Hampus och alla våra djur. Ni är mitt liv!
Och såklart så är jag väldigt glad att jag har mina vänner. Har inte så många jätte bra vänner, men dom jag har står mig väldigt nära hjärtat. Tack för att ni finns!

Ska väl ta och rensa kattlådan och starta en maskin tvätt och se om jag hinner dammsuga av här hemma.

Ska ta och se Våra bästa år nu...

Ha en underbar dag!

Puss

Fick behålla

I Lördags va mina föräldrar här och hälsade på. Jag bjöd på middag o sånt. Va jätte trevligt. Igår va martins pappa och Naima här. Dom har ju bara sett Hampus en gång o det va när han va några veckor gammal bara... Så det va på tiden att dom fick gosa lite mer med Hampus.

Hampus blir 3 månader nu på Söndag. Inte klokt vad tiden går fort.

Idag har jag mest tagit det lugnt, kan man behöva ibland. Åsa från bvc är sjuk så blir ingen föräldraträff imorgon. Så imorgon ska jag tvätta och städa här hemma för på Onsdag ska jag o Mindy gå i stan o umgås lite. På Torsdag ska jag till fotvården. Och på fredag ska jag träffa en tjejkompis och i helgen kommer förhoppningsvis Jessica hit =) Saknar ju dig gumman!

Martin och Göran fick behålla jobbet iaf! Skönt va det!! Va ju 4 stycken som skulle bli uppsagda från martins jobb o dom fick reda på det idag. Men jävla tur att martin fick va kvar med tanke på att vi har hus, djur o hampus.... Så nån av oss måste ju jobba o få in pengar.

Imorgon får man barnbidraget. Behövs verkligen för jag måste köpa mer mjölkersättning. Hampus dricker ju enbart mjölkersättning nu. Så det går ju åt ganska mycket på en vecka.... Men han växer ju som han ska och det är ju huvudsaken.

Önskar man kunde vinna pengar... Är så mycket man vill renovera här hemma och så... Men ekonomin är ju inte den bästa....

Och sen skulle jag vilja gå ner i vikt. Har 15-17 kg för mycket. Men inte så himla lätt när man har en sambo som kan äta allt o hur mycket som helst utan att gå upp i vikt. Räcker med att jag äter en kaka eller nåt så går jag upp...*suck* Är jätte jobbigt. Visst har ju gått ner dom kilona jag gick upp under graviditeten men måste gå ner allt det andra också för jag har ju problem med min rygg och mina knän.

Nej om man skulle göra nåt här hemma nu. Är så himla seg och trtött idag trots att hampus har sovit nästan 10 timmar inatt.....

Ha en underbar dag!

Puss älskar min familj!

Hänt i veckan

I Tisdags klippte jag mig. Såhär blev det:

Före

Efter


Blev ganska snyggt tycker jag!

Igår träffade jag Lie. Va jätte skoj. Vi satt och snackade en massa skit o så...  Har saknat dig så himla mycket gumman!

Idag har jag varit hos Mindy. Va jätte trevligt. Vi ska ses igen på Onsdag, då ska vi gå lite i stan o sånt...
Jag skulle behöva köpa nya glasögon... Får se om det kan bli då....

En glad Hampus =)

Ikväll blir det ganska lugnt. Kan man behöva. Imorgon ska jag ha en städ o tvätt dag. Behöver verkligen tvätta o städa... Blir ju mycket tvätt när man har barn.... O sen blir här smutsigt när man har djur.

Nej nu ska jag gosa med Hampus. Ha det gott!

Puss

Full rulle

Håller på att tvätta just nu. Ska sen till apoteket och köpa minifom droppar till Hampus och avmaskningstabletter till katterna. Och sen ska jag inom Hemköp och handla lite. Tar det när Martin har kommit hem från jobbet så jag slipper ta ut Hampus i detta blåsvädret.

Sen blir det att fixa middag och lite sånt och sen ta det lugnt.
Imorgon ska jag klippa mig och göra ljusa slingor i håret. På Onsdag ska jag träffa Lie, på torsdag ska jag träffa Mindy och Maximus om dom är friska och på fredag ska jag kanske träffa åsa. Och i helgen kanske Jessica och hennes två döttrar kommer på besök =) Alltid skoj o träffa dig gumman min =) Så har fullt upp denna veckan. Men skönt o träffa lite kompisar. Man blir ju annars knäpp av att bara gå hemma nu... Måste ju ha det sociala...

Grattis gumman till jobbet! Är jätte glad för din skull! Inte lätt att få jobb i dagens läge.

Puss O Hej

Varit i stan

Träffade min gumma en stund i stan idag =) Satt på Mc Donalds och snacka en hel del. Synd att vi träffas så sällan bara. Önskar du bodde närmare så vi kunde träffas jätte ofta =) Tack för att du finns Jessica! Love you!

Har nyss badat Hampus. Han somna i babysittern efter att jag hade gett honom lite mat.

Är lite trött nu ikväll.... Ska väl snart hoppa in i duschen och sen se på tv eller nån film..

Ha det bra.

Puss

Träffat min gumma

Idag har jag träffat min underbara gumma, Jessica. Längtar redan till nästa gång vi ska ses. Är så glad att jag har dig i mitt liv. Du är verkligen en av mina bästa vänner. Jag kan snacka med dig om allt och du är väldigt lätt att prata med. Synd att vi bor ganska långt ifrån varandra. Älskar dig gumman min!

Har nyss ätit middag o fixat med disken. Skönt man har diskmaskin så man slipper diska allt för hand =)
Blir väl en lugn kväll framför tvn med gubben o söta Hampus =)

Imorgon har jag väl inget direkt planerat än....

På Tisdag ska jag klippa mig och fixa lite slingor i håret. Kostar mig 500 kr.... Men man behöver piffa upp sig ibland. Och sen den 22 ska jag till fotvården... Har problem med mina fötter.... o det lär ju kosta typ 350 kr....

Ha en fortsatt trevlig Lördag!

Puss

Storstädning

Idag har jag dammat hela huset... Det behövdes verkligen!! Ska snart ta och dammsuga och sen hoppa in i duschen. Inte lönt och tvätta golven eftersom dom blir smutsiga med en gång eftersom det är så blött ute nu när snön smälter.... Men får se om jag tar o svabbar av golven ändå.... Får se vad jag orkar....

Jessica, imorgon ses vi =) Ska bli så himla skoj att äntligen få umgås lite med snäckan =) Vad skulle jag gjort utan dig gumman? Är så glad att du finns. Och är så glad för din skull att du har hittat en väldigt go och härlig kille.

Inatt klockan 00.51 blir min lille gosse 11 veckor.. Tiden går så himla fort. Alldeles för fort!

Är trött och seg nu... Känner mig hungrig. Har ju börjat dricka naturdiet istället för frukost o sånt... Äter bara middan vid 5 tiden på eftermiddan och sen inget mer.... Men som sagt så känner jag mig fruktansvärt hungrig. Men har inget speciellt här hemma och äta ändå....

Har städat ut julen nu också... Ljusstakar och pynten är nerplockat. Tyckte det va lika bra när jag ändå städade.

Vi köpte en ny tvättmaskin i Onsdags så har kommit ifatt med tvätten nu..... *skönt* Hade ju ett helt berg med tvätt.....

Nej nu får jag väl ta o bli färdig med städningen.

Ha en underbar dag.

Puss

KALLT!!

När man vakna imorse så va det svinkallt här inne... 14 grader... Martin gick ut och kollade och det visade sig att oljebrännaren är sönder så nu har vi ingen värme o just nu när det är 6 minus ute... Sitter och fryser som fan!!! O man kan ju inte duscha heller eftersom vi inte har nåt varmvatten....

Igår blev dom färdiga med elen i vårt och hampus sovrum. Plus att vi har bytt ut vasken... Hade plastvask innan men köpte en rostfri vask.. Blev jätte bra.

Så nu måste vi försöka hitta en ny oljebrännare så man kan få lite värme...

Nej nu ska jag ge Hampus mat.

Puss

Nytt år, nya möjligheter

Nytt år, nya möjligheter.... Nyår firade vi här hemma. Martins kompis och hans två döttrar va här. Vi åt och hade trevligt. Vid tolv slaget gick vi ut och kollade på alla raketer, även lilla Hampus =) Men våra djur är livrädda för raketer och smällare. Donna stod och skakade rejält. Tycker synd om alla djur som är rädda på nyår.

Idag har vi varit på BVC. Hampus växer jätte mycket. Han väger 5680 och är 61 cm lång. Det vill säga att han har gått upp 580 gram på 2 veckor och växt 2 cm. Så nu är han en stor gosse. Ska inte dit nu förrän den 26 och då är det vaccination. För Hampus blir ju 3 månader den 25 Januari. Tiden går så himla fort.





Idag ska jag tvätta o städa lite. Martin och hans bror är iväg och köper lite elgrejer för dom ska byta ut elen i hampus och vårt sovrum. På tiden tycker jag hehe =)

Måste få tid över så jag kan sätta mig o brodera lite. Har ju lite disney tavlor som jag ska brodera och ha i Hampus rum... Men hinner ju inte brodera när man har så mycket annat som måste göras.

Nej nu ska jag ut och starta en maskin tvätt så man kommer igång här idag.

Ha en underbar dag!

Puss