Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Babysim

I Lördags va vi på kalas i Höganäs. Min pappa fyllde år. Blev smörgåstårta och sen kakor... Igår va vi på kalas i Röstånga. Firade Jessica och hennes dotters födelsedag. Va trevligt =) Så denna helgen har det varit jätte mycket onyttigheter....

Idag har det varit babysim... Hampus va jätte trött. Så han börja skrika i badet så fick gå upp några minuter tidigare än alla andra. Duschade honom och sånt efteråt också men han skrek hela tiden så det va jätte jobbigt. Han somna typ direkt i bilen. Och sover fortfarande... Tror nästan att det har blivit lite för mycket nu i helgen för honom. För mycket folk och sånt... Plus att jag tror att det kan va att hans tänder är på G. Så vi får väl se hur det är nästa gång det är babysim. Är ju inget nästa vecka så nu får vi vänta till annandag påsk.

Ska snart starta en maskin tvätt. Är så himla trött nu. Har nyss suttit och druckit en mugg te och kollat lite på tv. Har även satt en liten brasa, är lite frusen nu.

Imorgon får jag väl ta och tvätta och städa här hemma. På Onsdag ska hampus vaccineras och på torsdag är det föräldraträff plus att jag ska kolla min astma. På Fredag ska jag och mindy med våra underbara barn ut i stan lite och snacka en massa =)

Nej om man skulle fixa här hemma innan Hampus vaknar...
Ha det gött!

Puss



5 månader!

Idag är Hampus 5 månader! Var tar all tid vägen egentligen..... Tyckte man nyss va på bb och kämpade... Kan inte fatta att det är 5 månader sen!

Hampus ligger i mammas säng =)


Idag ska jag byta sängkläder, tvätta, ut och gå en runda med hunden och hampus och handla. Så man har en hel del som man ska hinna med idag. Är ju fint väder idag så man får ju passa på att va ute och gå då... Dom har ju tyvärr lovat snö/regn på fredag igen *suck* Vill ju ha vår nu så man kan va ute i trädgården och fixa lite.

På Lördag fyller pappa år så då ska vi till höganäs och fira honom. Äta smörgåstårta och sånt onyttigt.... På Söndag ska jag och Hampus till Röstånga för att fira Jessica och hennes dotter Lovisa. Så helgen är fullspäckad iaf.


Mammas store gosse =)

Här är förresten en väldigt suddig bild på Hampus när han höll nappflaskan själv för första gången... Blev en dålig bild på grund av att jag tog bilden själv med min mobil och hade ingen lampa tänd i rummet.




Nej nu får jag väl ta och fixa här hemma så man hinner med det man ska. Men ni får ha en underbar dag och kommentera gärna.

Puss puss

Första dagen på babysimmet

Idag var första dagen på babysimmet =) Hampus tyckte det va jätte skoj. Han somna för typ 30 minuter sen. Så han behöver verkligen vila nu. Tiden gick så himla fort i vattnet. Ska bada Hampus här hemma sen efter han har vilat... Sen ska jag duscha ikväll.
Är så himla snuvig. Hade hoppats på att förkylningen skulle släppa men icke =/
Har iaf startat en maskin tvätt nu. Är jätte trött. Skulle behöva vila lite men får väl försöka lägga mig i tid ikväll istället.
Imorgon får jag se vad som händer... Blir väl tvätt o städ här hemma....




Puss

Helgen och veckan

I Lördags va Jessica, Mattias och Lovisa här. Va jätte skoj =) Saknar dig så mycket gumman min! *älska*
I söndags va jag och Hampus en runda i Höganäs. Va fint väder på dan så jag o mamma va ute och gick med barnvagnen i höganäs. Vi gick till min mormor o morfar, tog en fika där och snackade o sen gick vi hem igen...

Igår hände det väl inte så mycket.... Mådde inte så himla bra... På kvällen va jag jätte snuvig och frös och hade huvudvärk.

Idag har jag städat lite här hemma, hampus vilar just nu. Ska sen handla när han har vaknat.. I eftermiddag kommer Chrille hit en stund. Han har ju inte träffat Hampus än. Jag har ju inte träffat Chrille sen i somras...

Ska träffa Pernilla nån dag denna veckan också och kanske Jenny... Saknar ju dig Jenny jätte mycket. Så himla längesen vi träffades nu ju... Du har ju inte heller träffat Hampus än....


Mammas lille prins =)


Egentligen skulle Hampus vaccineras den 30 Mars men fick ändra det eftersom den 30 är ju en Måndag och då är det babysim, så nu ska han vaccineras den 1 April istället...


Tiger tavlan som jag har broderat.


Nej nu får jag väl ta och fixa här hemma... Får ju passa på när Hampus vilar... Ska ut och slänga sopor och sånt iaf.

Ha en bra dag!

Puss

Fredagen den 13e

Nu är det ju ett tag sen igen man skrev här.... Blir ju inte att man skriver varje dag som jag hade velat...
I Tisdags va jag hos Pernilla, det va jätte trevligt. Måste vi snart göra om gumman =) Vad har annars hänt i veckan...? Inte så himla mycket... Hampus har varit ganska skrikig i veckan. Speciellt i Onsdags kväll och natten.... Men så är det ju ibland. Idag händer det en hel del. Jag ska snart käka lite frukost sen kommer svärmor hit och då ska jag passa på att köra o handla lite medans hon är här och passar Hampus. Sen i eftermiddag kommer mina föräldrar hit.

Broderade färdigt Tiger tavlan igår kväll som hampus ska ha på sitt rum. =) Tog foto på den igår, ska lägga upp bilden sen. Känner mig lite stressad just nu. Vill ju hinna äta frukost och sånt innan svärmor kommer ju....

Imorgon kommer Jessica och hennes kille hit en stund. Annars blir väl helgen ganska lugn skulle jag tro. Har iaf inget bestämt.

Får skriva mer ikväll eller i helgen.

Ha en bra fredag!

Puss

Vänt sig från rygg till mage =)

Igår förmiddes när hampus låg på sin filt på golvet så helt plötsligt vände han sig om från rygg till mage =) Var tvungen att ta ett foto på det, han blev ju helt chokad =)



Han är en stor gosse nu =) Jätte duktig är han på att vända sig nu... Han har vänt sig några gånger idag och nu på kvällen också... Han tom vände sig från mage till rygg också...

Imorgon ska jag tvätta och städa och på kvällen så kommer svärmor hit en runda.
På Lördag ska jag och Hampus till Ikea och köpa lite saker, tex pipmugg och lite såna saker. Han äter ju mycket smakportioner och gröt nu, så tänkte han skulle få sin egen tallrik och egen sked =) Älskar verkligen min söta Hampus över allt annat! Är så tacksam för att jag har honom.
Vill ju ha ett syskon till Hampus sen, men vi får väl se.... Blir jag gravid så blir jag... Men ska försöka gå ner i vikt innan nästa.... Har ju 15 kg som jag ska gå ner.....Inte så lätt tyvärr, men jag måste....

Nej nu ska jag väl ta och gosa med Hampus. Han ligger just nu på sin filt och vänder sig hela tiden =)




Puss på er!