Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Trädgården

Idag har jag varit ute i trädgården och donat hela dagen. Har varit ute med donna i över en timme nu på kvällen. Så nu ska jag bara ta det lugnt! Det förtjänar jag. Imorgon ska jag till fotvårdskliniken och fixa mina fötter. Har såna problem med mina fötter. =/
Hoppas på att bli färdig i trädgården på tisdag iaf... Har en del blommor kvar som ska flyttas o sen är jag färdig. Ska bli så skönt. Sen ska trädgårdsmöblerna ut =)

Ha det så bra!

Köpt spjälsäng och skötbord =)

Igår köpte jag en spjälsäng och ett skötbord =) Så nu har man börjat handla lite till barnet. Jag är ju i vecka 16 nu... Går in i vecka 17 på Onsdag, så tiden går fort... Mindre än 3 veckor kvar till ultraljudet =)

Idag har jag varit ute i trädgården. Har gravt upp en massa gräs där jag ska ha en rabatt.... Där har varit en rabatt en gång i tiden men det har växt en massa gräs o ogräs istället så nu har jag tagit tag i det. Ska flytta en del blommor från baksidan som jag ska ha. Jag ska nämligen inte ha kvar rabatterna på baksidan, hinner inte med allt eftersom jag får göra det själv. Och jag kommer ju att jobba hela sommaren plus att jag lär ha en jätte stor mage då..... Och då lär man ju inte orka hur mycket som helst.

Så har nyss duschat. Ska snart se på tv eller någon film och bara koppla av. Ska kanske till Höganäs imorgon. Mina föräldrar kommer hem från Kroatien ikväll. Dom har varit iväg i 2 veckor. Så ska bli skoj att träffa dom.

Nästa Lördag är det marknad i Höganäs som jag ska gå på =) Är ju tradition *ler*

Älskar min Martin över allt annat.

Puss

Tvätt och städ

Idag är det dags för tvätt och städ här hemma. Så håller på för fullt. Sen idag ska man göra köttfärssås som gubben o jag ska ha till middag. Ikväll blir det väl lugnt...
Imorgon ska jag nog träffa Mindy. Är ju ett tag sen jag umgicks med henne. Skulle träffat henne idag men behöver ju som sagt tvätta o städa så får bli imorgon istället för då har jag ju fått gjort det jag ska här hemma.

Nej nu får jag sätta fart här hemma så det blir gjort.

Puss