Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Han sa Mamma =)

Ikväll sa Hampus "Mamma" och sträckte ut sina armar mot mig =) Tårarna rann på mig. Jag blev överlycklig. Så Hampus första riktiga ord blev Mamma! =) Älskar honom så otroligt mycket! Han har sagt Mamma fler gånger ikväll efter första gången han sa det =) Jag blir lika glad varenda gång han säger det =)

Nej nu ska jag ge Hampus välling och sen ska han sova.

Imorgon ska jag jobb 8-13 så måste snart också lägga mig. Ville bara skriva detta =)

Ha det bra.

Puss

Börjat krypa

Nu är det verkligen längesen jag skrev.

Har jobbat i 2 veckor nu. Känns lite jobbigt men samtidigt skönt att få komma igång igen med vardagslivet och tjäna lite pengar. Men jobbigt att va ifrån Hampus i så många timmar. Har bara 2 veckor kvar att jobba och sen två helger i augusti. Söker jobb men är inte så lätt att få jobb i dagens läge. Men ska iaf va mammaledig oktober ut om jag inte får jobb, blir kanske året ut.

Igår började Hampus att krypa =) Han blir ju 9 månader den 25e. Tiden går så himla fort. Han har fått alla 4 framtänderna nu. Är fler tänder på G. Älskar honom så otroligt mycket!

Nu är jag ledig Måndag och Tisdag *SKÖNT* Men då ska man hinna tvätta och fixa här hemma och man ska hinna handla hem en del mat. Har börjat äta nyttigare nu. Har gått ner 2 kg nu denna veckan. Har 14 kg till som jag ska gå ner.

Just det... Jag har ju fyllt år också. Blev 26 år den 8 Juli. Firade med några vänner den 4 Juli och med min och martins familj den 11 Juli. Blev glad för alla presenter!

Hampus har fått en BMX cykel... Min kusins gamla... Dom skulle annars kasta den men då tänkte dom på Hampus så vi ska spara den tills han kan använda den. Tyckte det va onödigt att dom skulle slänga den. Den är i jätte fint skick.

Får försöka uppdatera snart igen. Känner att jag behöver koppla av lite nu.

Puss puss