Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Foglossning

Idag har jag bakat hallon och blåbärsmuffins =) Dom blev jätte goda.

I eftermiddags va jag hos barnmorskan och mätte magen och hörde lilla Hampus hjärtljud =) Pratade även med henne om min rygg värk. Hon sa att jag skulle kontakta en sjukgymnast och få lite råd och kanske ett bälte som skulle stödja ryggen. Hjälpte inte det så skulle jag återkomma till min barnmorska så hon skulle skicka en remiss till läkaren, sen är det läkaren som avgör om jag ska bli sjukskriven. Min barnmorska trodde att det kunde va foglossningar... och är det de så blir det inte bättre, utan bara sämre. Så vi får väl se... Jag ska iaf jobba så länge jag orkar, jag behöver ju pengarna.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kan jag verkligen behöva.

Imorgon ska jag fortsätta att baka o sånt här hemma. Ska jobba natt imorgon, onsdag och torsdag. Så jobbar som sagt väldigt mycket. Får sen se vad som händer i helgen....

Nej nu ska jag sätta mig o se på tv och ta det lite lugnt.

Puss

Ta en dag i taget

Idag har jag bakat kanelbullar inför den dagen då jag ska fira min födelsedag med familjen och martins familj. Ska baka fler någon annan dag. Har mega ont i ryggen =/ Kan typ stå upp i 5 minuter o sen har jag så ont så man bara vill skrika =/ Jätte jobbigt är det.....Har nämligen så mycket som jag vill få gjort men kan inte på grund av smärtan som jag har i min rygg.

Ska jobba inatt igen o imorgon natt. Jobbar typ 100 % denna sommaren, men blir ju goa pengar. Men får ju ta en dag i taget nu under graviditeten. Det är ju bara så....

Nej nu måste jag lägga mig o sträcka på ryggen. *Hatar min rygg nu*!!!

Ha en underbar dag.

Puss

Lite roligt såhär på kvällen =)


KILLEN: Hej

TJEJEN: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!

KILLEN: Vill du att jag ska gå?

TJEJEN: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.

KILLEN: Älskar du mig?

TJEJEN: Självklart, alla tider på dygnet.

KILLEN: Har du bedragit mig någon gång?

TJEJEN: Nej aldrig! Varför frågar du ens?

KILLEN: Vill du kyssa mig?

TJEJEN: Ja, så fort jag får tillfälle till det.

KILLEN: Skulle du någonsin slå mig?

TJEEN: Är du galen? Du känner väl mig?

KILLEN: Kan jag lita på dig?

TJEJEN: Ja älskling..

KILLEN: Älskling..


Läs texten nerifrån och upp.

Gubbens porsche

Jobbig natt

Det har varit en jobbig natt på jobbet.... Fick va vaken hela natten trots att det är sovande.... Så man hade varit uppe i ett dygn. Andra natten det blir så på mindre än en vecka. Jätte jobbigt är det, speciellt nu när man är gravid o allt.

Igår köpte gubben en Porsche. En 80 årsmodell. I jätte fint skick.

Ikväll har jag bytat sängkläder och gubben har dammsugit.
Imorgon ska jag jobba 9-14. Sen hem o tvätta och baka lite tänkte jag. Onsdag o Torsdag ska jag jobba natt. Sen är jag ledig under midsommar. Har jobbat 3 helger i rad så ska bli skönt att få va ledig en helg iaf.

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det lite tv tittande innan man ska lägga sig. Gubben har tagit ledigt från jobbet imorgon för han ska iväg och byta dieselpump på hans BMW. Lär kosta ca 10 tusen... Men han måste ju ha det för att kunna köra bilen.

Idag har jag o gubben varit tillsammans i 2 ½ år. Tiden går så himla fort tycker jag.
Älskar min underbara älskling över allt annat. Och vårt barn förstås!!

Puss puss

Mycket att göra

Idag håller jag på att baka en massa bullar plus att jag håller på att tvätta. Ska jobba inatt.. Jobbar väldigt mycket nu i sommar. Ska jobba fredag, lördag o söndag natt osså... Men det blir ju goa pengar av det iaf och pengar behöver man ju alltid.
Sen när jag har bakat färdigt för idag så ska man köra och handla lite. Sen ska man fixa lite middag o sånt o sen duscha innan man ska jobba. Så har fullt upp idag.

Imorgon ska jag väl brodera lite. Är ju ledig imorgon när jag har gått av jobbet klockan 9.

Har kommit in i vecka 23 idag =) Längtar som bara den till Oktober så lilla Hampus kan komma ut =) Men tiden går ändå ganska fort.

Måste köpa lite mer barnsaker... Och barnkläder... Men får väl se vad jag får i present av mina föräldrar när jag fyller år... Fyller ju 25 den 8 Juli. Men ska fira mig med familjen den 12 Juli. Jobbar ju natten då jag fyller år....

På Måndag har jag o gubben varit tillsammans i 2 ½ år. Åren springer ju bara iväg.

Nej nu får jag väl ta och frysa in bullarna så jag kan ta o baka en sändning till =)

Ha en underbar dag.
Älskar min underbara älskling över allt annat.

Puss