Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Felsökning

Ska lämna in bilen idag på felsökning klockan 9. Kommer att kosta mig 1000 kr på en timme. Sen får vi väl se om dom kan hitta vad som är felet och vad det kommer att kosta och fixa bilen. Blir det för dyrt så fixar jag inte det. Vill ju veta om det är tomgångsmotorn som är kass eller om det är nåt elfel.

På Lördag är det fest hos Elin. Ska bli skoj. Då får jag nämligen festa och umgås med både elin och min gumma (Carolina) =) Längtar!

Ska nog ha tacos till middag idag *gott* Är längesen man åt det faktiskt.

Sen ska man jobba onsdag, torsdag och fredag.

Vakna imorse av att katten spydde överallt här inne.... Så fick torka spyor nu vid 6 på morgonen *NICE* .....Eller inte....

Har gått ner ca 6 kg nu sen annandag jul. =)

Puss

Jobb

Idag ska jag jobba 15-22.... Mår inte så himla bra men måste ju jobba ändå.. Jag är förkyld, illamående och är yr. Men skönt att man är ledig imorgon iaf.

Ska snart ut och gå en promenad med Donna. Och sen hoppa in i duschen och få i sig lite mat innan man ska köra och jobba. Är tyvärr så himla trött idag =/ Men det är väl bara till att kämpa.... Behöver ju pengarna som jag får in nu när man jobbar. Har ju bara timmar och då måste man ju jobba när dom väl ringer....

Ska gå bredvid på ett demensboende nu också... Men det är tyvärr bara timmar där också....*suck* men bättre än inget....

Ha en underbar lördag!

Puss

Duschat djuren

Idag har jag städat och duschat både hunden och katterna. Ska snart byta sängkläder och sen ska vi lägga oss i sängen och se på en film. Martin ska börja jobba imorgon. Han har haft 2 veckor semester nu.

Imorgon ska jag tvätta, till apoteket och gå en LÅNG promenad med Donna om det är hyfsat väder. Jag kämpar ju med att gå ner i vikt. Då är det ju bra med motion. Ska bara hitta min mp3 spelare.. Roligare att gå ut då... Så ska försöka hitta den imorgon förmiddag.
På Tisdag ska jag till hbg och träffa Anntonia och sen ska jag till mina föräldrar i Höganäs.

Puss

Haglar....

Jävla tråkigt väder vi har... Haglar som bara den =/  Lär ju bli ganska halt ute...
Idag ska jag mest ta det lugnt... Kanske ska ta och tvätta och dammsuga här hemma men annars blir det lugnt. Håller nog på att få maginfluensa =/ *Mindre skoj*  Så hoppas jag blir frisk snart... Ska ju jobba 8-19.30 imorgon.. Men mår jag inte bättre under dan så ska jag inte jobba imorgon.. Vill ju inte smitta nån ju. Då är det bättre och va hemma och vila upp sig så man kan bli frisk.
Ska söka lite jobb också idag tänkte jag. Vill ju inte bara jobba som vikarie. Vill ju ha nåt mer "fast".

Nej nu ska jag lägga i lite mer ved i kaminen. Så man får det varmt och gott här inne =)

Puss Älskar Martin över allt annat

Nyårsafton

Nyår firade vi hos min underbara tjejkompis Mindy och hennes sambo Conny. Och då hans vänner... Vi va sammanlagt 12 personer. Hade roligt... drack och åt gott... Men tyvärr så fick vi inte skåla in det nya året tillsammans för jag fick ett astmaanfall så vi fick köra hem istället =/

Har nu gått ner 3 kg på en vecka =) *Känner mig ganska stolt faktiskt* =)

Kan inte fatta att det är 2008 nu.... Tiden går så himla fort.

Puss