Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Magsjuka

Ja nu är det jätte längesen jag skrev här... Hela familjen har legat i magsjuka.... Hampus började kräka som bara den i Onsdags och sen i Torsdags. Sen började Martin på tidig fredagsmorgon... Sen kom jag på fredag kväll.... Så hela familjen åkte på det....=/ Menmen sånt är livet... Jag gick ner 3 kg iaf =) Alltid nåt *ler*

Idag har jag tvättat och dammsugit. Det behövdes. Har ju inte orkat dammsuga på över en vecka.... Så här va jätte skitigt. Ikväll har jag varit ute en runda här i byn med Donna och Hampus. Hampus ligger fortfarande i vagnen...

Jag ska väl snart hoppa in i duschen. Har sån himla mensvärk... Har inte haft min mens på över 2 månader och den kom nu samtidigt som man låg i magsjuka....

Hampus fyllde 6 månader i Lördags. Va en runda på marknaden i Höganäs. Kände mig jätte bra hela dagen. Så tänkte jag att jag o Hampus kunde gå på marknaden. Så vi körde dit. Träffade mycket folk. Sen stack vi och min bror till min morbror och hans fru och käkade kinamat och sen gick jag över till min mormor o morfar så dom fick träffa Hampus...

Men sen på kvällen så kräkte jag igen så jag och Hampus fick sova över i Höganäs hos mina föräldrar.. Mina föräldrar är i Italien så va bara min bror hemma. Men det gick ju bra ändå. Han va så hjälpsam och hjälpte mig med Hampus när jag behövde kräka.
Körde hem på söndag förmiddag. Kände mig trött och hade huvudvärk men det gick ju... Men kräkte igen på söndag natt, men efter det så har jag inte kräkt mer. Hoppas nu detta är över så man slipper kräka hela tiden. Är jätte jobbigt att må illa hela tiden och inte kunna göra nånting... Så jag har inte fått njuta av den fina härliga solen nu på några dagar....

Imorgon kväll ska vi på kalas... På torsdag får jag se om det blir babysim eller inte... Blev ju inte igår eftersom jag inte mådde riktigt bra... Hade ju kräkt på natten.... Sen får jag se vad som händer i helgen.

Ska på bvc med hampus nu den 5 maj... Va ju där i Onsdags men det va inte riktigt bra... Han hade bara gått upp 50 gram på 3 veckor och hade inte växt nånting... Så får väl se vad dom säger på tisdag nästa vecka... För nu har han ju varit sjuk och kräkt mycket och inte velat äta så mycket som han brukar göra.

Min söta gosse. Älskar honom så himla mycket. Går inte att beskriva i ord. Trodde ALDRIG att man kunde älska någon såhär mycket!

Nej jag får väl kolla om Hampus fortfarande vilar gott i vagnen.

Ha det gott!

Pussar

Vår

Idag är det underbart väder ute =) Svärmor har varit här från typ kvart i elva i förmiddes till kvart i fyra i eftermiddes... Vi va ute på en långpromenad med donna och Hampus. Jätte skönt. Ikväll ska jag försöka hinna brodera lite.

Får se vad jag gör imorgon. Är det fint väder så ska man väl ut i trädgården och röja lite. Det behövs!

Är så trött på min pollenallergi.... Har tagit en Tavegyl.... Måste köpa nässpray också. Är jätte trött nu på kvällen....

Hampus har fått sina två första tänder =) Älskar honom så himla mycket.

Nej orkar inte sitta här längre. Skriver mer en annan dag.

Puss

Hampus första tand =)

I Onsdags va vi och vaccinerade Hampus. Han va jätte duktig. Skrek max nån minut bara. Och vi vägde och mätte honom också. Han väger 7300 och är 68 cm lång. Så han är en stor gosse nu.

Igår fixade jag lite i trädgården och lite sånt. Idag har jag varit ute på långpromenad med hunden och barnvagnen.


Hampus sover gott i sin vagn ute i det fina vårvädret.

Hampus har haft problem med att bajsa denna veckan... Har gett honom Laktulos och katrinplommon varje dag och masserat hans mage. Gjort verkligen ALLT för att det skulle komma igång. Idag va det dag 5. Och efter han hade ätit sin puré så satt han i sin babysitter och vilade magen... Efter ca 3 minuter så luktade mycket bajs... Då hade han bajsat så mycket så att det hade gått igenom till babysittern och det rann längs benen och det hade kommit upp på ryggen... Så jag tog av honom kläderna och torkade bort bajset med våtservetter. Och sen fick jag på med ren blöja och rena kläder. Sen va det bara att starta en maskin tvätt..... Ska bada Hampus ikväll tänkte jag så han blir riktigt ren. Men skönt iaf att han fick ut all gammal bajs. Han har ju haft så himla ont i magen. Han är ju van att kunna bajsa 1-2 gånger om dan. Efter han hade bajsat så blev han jätte hungrig och sen har han blivit jätte trött.... Har väl tagit på krafterna antar jag.

Ja just det.... Hans första bissing har ju kommit =) Kände det i Torsdags kväll.... Han skulle ta in mitt finger i sin mun och skulle bita och det stack till i mitt finger precis som en nål... Och sen såg jag att hans första tand kommer =) framtanden där nere =) Älskar min gosse så himla mycket.

Imorgon ska jag tvätta och städa här hemma. På Måndag ska jag hem till Mindy... Är ju inget bad denna måndan så då ska vi sitta och brodera istället =)Måndagar har tydligen blivit " VÅR" dag =)

Nej nu ska jag torka av bordet så jag kan sätta mig en stund och brodera.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Puss älskar min familj