Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Seg

Idag är det varmt igen... Gillar inte denna värmen. Jag blir så seg o orkar inte göra nånting. Idag ska jag iaf tvätta lite o sen blir det väl att jag sätter mig o broderar. Håller ju på att brodera ett babytäcke. Längtar tills jag är färdig med den för sen ska jag brodera Nalle Puh kudde =) Nu längtar jag jätte mycket tills lilla Hampus kommer ut. Är i vecka 29, går in i vecka 30 på Onsdag. Nu känns det verkligen i min rygg.... O jag har börjat samla på mig vätska... Mina händer o fötter svullnar upp o mina fingrar somnar så fort jag gör nånting. Känns väldigt jobbigt och obehagligt.

På Måndag ska jag göra glucosbelastning. Då kollar man så att man inte har graviditetsdiabetes.

Nej nu ska jag starta diskmaskinen och sen starta en maskin tvätt.

Ha en underbar Lördag.

Pingviner på borås djurpark









25 år + Barnmorska

Igår fyllde jag 25 år. Ska fira mig nu på lördag. Pratade med barnmorskan i Måndags... Hade ju haft enorma sammandragningar i helgen... 15-20 stycken i lördags och sen några i söndags. Jag o gubben va ju på borås djurpark i lördes och där är ju backe upp och backe ner o sen va det 29 grader i skuggan och väldigt kvavt. Barnmorskan sa att jag skulle åkt in till förlossningen för det hade kunnat va nåt med min livmoder... så hon sa att jag skulle ta det väldigt lugnt och skulle jag få såna enorma sammandragningar igen så skulle jag åka DIREKT in till förlossningen. Och jag skulle hålla koll på så att vattnet inte gick.

Igår bakade jag kanelbullar o tvättade... Sen jobbade jag natten. Idag har jag varit hos sjukgymnasten, storhandlat på maxi och willys. Sen har jag dammsugit här hemma. Ska väl ta det lite lugnt nu o sen ska vi nog grilla ikväll.

Imorgon jobbar jag 15.30-21 o på Fredag 15-21. Sen är jag ledig Lördag och Söndag. På lördag blir vi mellan 15-20 pers här... Då ska vi fira min 25 årsdsag. Det blir min familj och martins familj. Ska bjuda på Flygande Jakob med ris och sallad, sen blir det tårta och hemmabakta kakor =) Och så blir det ju öl och groggar o lite sånt för dom som vill och kan dricka.

På Söndag fyller martins bror år så då ska vi dit o fira honom. Så det är full rulle hela helgen.

Puss

Sjukgymnasten

Har varit hos sjukgymnasten idag. Min ryggvärk berodde inte så himla mycket på min graviditet än... Det va min gamla ryggsmärta som hade blivit värre. Han sträckte på min rygg o det blev lite bättre för stunden iaf... Jag frågade vad jag kunde göra åt smärtan i övre delen av ryggen och det sa han att det va lite svårare att fixa för då måste jag ligga på magen o det ska man helst inte göra när man är gravid. Ska iaf dit igen på Onsdag så får vi väl se vad han gör då.

Idag ska jag ta o dammsuga o lite sånt här hemma. Är jätte trött idag... Vill bara sova men har ju lite annat som måste göras. Har ju jobbat inatt men nu är man ledig i helgen o skönt är det. Jobbar 8-19.30 på måndag.... så det är ett långpass.... o sen natten på tisdag....

Puss