Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Trevlig dag

Igår var det midsommarafton. Den firade vi i Höganäs hos min mormor och morfar. Kom hem kvart över tolv inatt.
Idag har jag varit och handlat på Willys och sen har Jessica, mattias och barnen varit här och hälsat på. Vi satt och fika och snacka lite. Va jätte trevligt. Nästa gång är det vi som kommer till er =) Får se när det blir. Ska snacka med Martin.

Imorgon fyller svärmor år så då ska vi dit där och äta gott.

Är själv hemma just nu med Hampus. Martin skulle iväg till Broby och kolla på en pelletsbrännare.
Skulle sätta ut lite saker på Tradera men sidan funkade inte för tillfället så får väl försöka igen senare annars får jag ta det imorgon. Behöver ju bli av med lite saker som inte används plus att jag behöver få in lite pengar. Är väldigt fattig just nu. =/ Lär va ännu fattigare nästa månad. Eftersom jag ska jobba så får jag ingen mammapeng och har en månads innestående lön... Så får endast barnbidraget i juli.... Så ska klara mig på 1050 kr på en hel månad... Och det ska räcka till bensin, mat och räkningar...HMMM.....

Nej nu vakna Hampus.

Ha det gott!

Puss

Kurs

Jag är fortfarande mega förkyld och Hampus är också förkyld. Har ju köpt en näsfrida så suger ut hans snor. Han gillar inte det men det gör stor skillnad!

Igår gjorde vi B.O.E.L testet på Hampus. Han har lite sämre hörsel på höger öra, men kan ju bero på förkylningen. Så ska till bvc igen den 29e och kolla upp det.

Idag har jag varit på medicinkurs. En sjuksköterska berätta om mycket och sen fick vi göra ett prov. Tror det gick ganska bra för mig iaf. Var faktiskt lite nervös. Är ju ett tag sen man gjorde skriftliga prov.

På Torsdag är det möte mellan 9-11. Dom ringde från jobbet imorse och ville jag skulle va med på mötet eftersom jag ska jobba nu i sommar.

Hampus vilar just nu så ska passa på att ta hand om disken och sånt här hemma nu tänkte jag. Sen blir det väl att man sätter sig i lugn och ro och ser lite på tv. Kan man verkligen behöva!

Midsommar ska vi fira i Höganäs hos min mormor och morfar. Blir kanske sista midsommar med dom. Min mormor är tyvärr jätte sjuk =/ Så tror inte hon har långt kvar nu... Tror inte hon orkar komma när jag fyller år nästa månad. Så får ju passa på att umgås lite med henne och att hon får träffa Hampus så mycket som möjligt.

Puss

Mammas lille sjukling

Igår kväll fick jag ont i halsen och frös och kände mig förkyld... Inatt fick jag frossa och mådde skit! Imorse vakna hampus kvart i sju och hade 38.2 i feber och va väldigt hostig och näsan den rann. Så fick ge honom Alvedon och näsdroppar och gav honom lite välling. Han somna i min famn men sen när jag la honom i sin säng så vakna han direkt och gallskrek, så tog upp honom och la honom i vår säng, men det tog ett bra tag innan han somna... Han sov 15-20 minuter sen vakna han och gallskrek så gick ut och gav honom lite mer välling och sen la jag honom i sin egen säng. Där sov han ytterligare ca 20 minuter och sen fick man gå upp igen... Sen har man varit uppe. Hampus har nyss somnat. Han har vilat max 2 timmar på hela dan trots att han är sjuk. Han hade ingen feber nu ikväll iaf, men kommer kanske igen under natten.
Det som är jobbigt är att man själv också är mega förkyld, ont i halsen och lite febrig. Och har ändå fått tagit hand om Hampus och allt här hemma. Så jag är helt utslagen nu.

Åsa från BVC ringde mig igår och frågade om hur allt va med hampus och hans kräkningar.... Han kräker ju fortfarande men inte kaskadspyor som han gjorde innan, men enligt åsa så ska han ha slutat med att kräka så fick en tid till den nya barnläkaren på bvc. Va där idag klockan 15.40 och han lyssnade på hampus lungor och hjärta och kollade honom i munnen och sånt i o med att han är sjuk... Men han kunde inte se varför hampus kräker som han gör så han skulle skicka en remiss till barnläkaren på CSK så får väl en kallelse om nån månad. Men förhoppningsvis så har Hampus slutat kräka.
Har ju slutat med mjölkersättningen eftersom han kräkte så himla mycket av den. VIsst idag har han inte kräkt jätte mycket men han har ju inte ätit så mycket heller. Så vi får väl se vad som händer... Vägde och mätte honom också. Han väger numera 7820 gram och är 71 cm lång. Han går inte upp som han ska men han växer bra på längden.

Puss

Skånes Djurpark

Igår var jag och Mindy med hampus och Maximus på Skånes Djurpark. Jag har inte varit där sen jag var liten och Mindy hade aldrig varit där. Vi hade jätte trevligt. Vi ska dit fler gånger i sommar. Man får ju passa på eftersom man går ju in gratis när man väl har betalt en gång. Tack Mindy för en JÄTTE trevlig dag på djurparken!

Testade mig igår kväll och jag är inte gravid. Så nu vet ni det =) Kändes ganska skönt att inte va gravid faktiskt. Hampus är ju trots allt inte så gammal än.

Skulle egentligen till Camilla idag men hon skulle sitta barnvakt så det blir inget idag. Så idag ska jag passa på att städa och tvätta. Imorgon kommer mina föräldrar hit och på söndag kväll kommer åsa hit och visar lite hudvårdsprodukter.

På Måndag är det avslutning på babysimmet. Men fortsätter igen den siste augusti.

Måste nog iväg och köpa kattmat idag så man har över helgen... Har knappt nånting kvar och mina katter äter ju bara den dyra maten från djuraffären. Så lär väl handla katt mat för typ 800 kr idag.... Som då bara varar ca 1-1½ månad. Har ju ändå 3 katter....

Hampus har nyss ätit sin välling och är nu i sin gåstol. Jag ska snart ta fram lite frukost till mig så man sen kan komma igång här hemma med det man ska.
Skulle verkligen behöva sitta och brodera lite också, men det beror ju mycket på vilket humör hampus är på. Han har varit väldigt gnällig och skrikig denna veckan... Antagligen är det fler tänder på G.

Nej nu får jag väl fixa frukost..

Ha en underbar Fredag!

Puss

Schema

I lördags firade vi Mindy och igår fixade jag lite i trädgården och bytte gardin i köket. Har vunnit en del panelgardiner på tradera också. Måste byta ut lite ibland ju =) Ska sen köpa lite barngardiner och sånt till Hampus rum så man kan fixa hans rum snart.... Vill måla om också.... Men tiden och pengarna ska ju räcka till....

Idag eller imorgon ska jag och Mindy till skånes djurpark. Dom har ju lovat regn på Onsdag så då får man väl passa på nu innan det blir regn. Men det lutar nog mer åt morgondagen om Mindy kan då det vill säga.....

Händer annars idag?..... Jo här ska städas här inne, skulle behöva ut och gå en runda med Donna och Hampus. Sen planera nån middag. Martin jobbar ju bara denna veckan sen är han långledig. Först semester och sen ska han va pappaledig hela juli månad då jag ska jobba. Nåt jag tycker är förjävligt är att jag inte har fått mitt schema inför sommaren. Och jag börjar jobba om 1 månad. Och jag har sagt ifrån att jag ville ha det så fort som möjligt så man kan planera sin sommar då man har lediga dagar. För då vill man ju kunna hitta på nåt med familjen. Jag får väl ringa dom och säga att jag måste ha mitt schema nu.

Hampus vakna tidigt imorse, halv 7... Men han somna ju redan vid halv tio igår kväll. Och har sovit hela natten.

Jag har ont i magen och i min rygg. Har inte haft min mens på 1 ½ månad snart.... Får kanske testa mig om jag är gravid? Behöver egentligen gå ner 15 kg innan jag blir gravid igen.

Nej nu fpr jag ta Hampus som sitter i sin sitter och skriker lite. Men ha en underbar dag i solen!

Puss