Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Present

Idag har jag och Mindy varit och handlat på både Willys och Lidl. Sen har man då fixat lite här hemma. Nu ikväll har jag varit själv hemma med Hampus. Hampus har fått bada och vi har haft det mysigt. Nu ligger han och sover gott i sin säng. Han va jätte trött. Han har väl vilat max 45 minuter på hela dan, om det ens....
Imorgon fyller Mindy år så då ska vi dit där en runda. Hon vet redan vad hon kommer få av mig i present =) Jag ska bjuda henne på Skånes djurpark nån dag nästa vecka då det är fint väder =) Tyckte att det va trevligare om man kunde göra nåt ihop istället. Trevligt och kunna göra nåt ihop ju, komma iväg lite. Så det ska bli skoj.

På Söndag är det Morsdag... Får väl se om man kommer bli firad eller inte.... Det återstår att se.....

Natten till igår drömde jag att jag va gravid igen.... Men det är jag förhoppningsvis inte. Missförstå mig inte nu... Jag vill väldigt gärna ha ett barn till men inte än. Hampus är ju "bara" 7 månader. Tycker det är lite tidigt för att skaffa ett barn till nu. Men jag har sagt till Martin att blir jag gravid så blir jag. Jag gör ju inte abort. Och det vet han om. Jag älskar att vara mamma. Det är meningen med livet!

Nej ska se lite på tv nu.

Ha det gott!

Puss

Verkligen längesen

Nu är det verkligen längesen jag skrev här.... Har inte haft tid och ork att sitta och skriva på ett tag nu... Har varit så himla mycket med allt.

Ikväll är Martin och hans kompis martin på crusing i Kristianstad. Jag är hemma med hampus. Har badad hampus nu ikväll och gett honom lite välling sen somna han... Så han lär väl vakna om nån timme eller två och va mer hungrig. Men det gör ju inget eftersom jag är ju ändå vaken. Så jag ska väl snart sätta mig och se på tv/film och ta nån kall go öl eller göra nån white russian och bara ta det lugnt. Kan jag verkligen förtjäna.

Imorgon är det fest i Höganäs. Min morbror och hans fru ska ha fest, han fyller 45 och hon 35 så dom har hyrt en lokal... Men jag ska köra så jag ska väl inte dricka om vi nu inte sover över hos mina föräldrar.... Får se vad man känner för imorgon... Ska iaf lämna Donna hos svärmor... Vill inte att hon ska sitta här själv hela kvällen. Tänkte ju sticka till Höganäs så man är där på eftermiddan... Festen börjar inte förrän 18 men om det ska va lönt att köra dit tänkte jag.... Plus att man får umgås lite mer med mina föräldrar. Träffar ju inte dom så ofta nu längre.

Har köpt matstol till Hampus så han sitter i den när han äter pure och sin gröt. Han sitter MYCKET bättre i den än i sin babysitter....

Idag köpte Martin en lära gå stol till Hampus. Han köpte den billigt på blocket. Han sa att han ville köpa nåt till Hampus =) Jätte gulligt av honom faktiskt.

Har umgåtts mycket med Mindy och Maximus på sistone. Är så glad att jag har dig gumman. Du är en av mina allra bästa vänner!

På Måndag blir Hampus redan 7 månader!!! Inte klokt vad tiden den går! Tyckte man nyss va på bb och kämpade.
När man tittar på riskförlossningar på tv, då blir jag helt salig... Vill ha fler barn. Saknar att va gravid faktiskt... Kanske inte den jätte stora magen och illamåendet och de, men rörelserna och sparkarna. Och veta att det finns ett barn inne i sin mage.

Hampus är det bästa som har hänt mig i mitt liv. Min ögonsten!




Nej nu ska jag ta och sätta mig i soffan och se på tv. Ha en underbar helg!

Puss puss