Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Julafton

Firade julafton hos min mormor och morfar i Höganäs igår. Hampus va den sötaste tomten jag någonsin har sett =) Han är 2 månader idag. Tiden går så himla fort.
Hampus fick jätte mycket julklappar... kläder, gosedjur, sängkläder, leksaksmotorsåg, nalle puh kudde som jag har broderat..


Hampus i sin tomtedräkt som han fick av sin farmor på lillejul.

Nalle puh kudden som jag har broderat.

Pappa och Hampus på julafton hos gammelmormor och gammelmorfar.

Inlagd

Igår kväll vid 20.50 så slutade Hampus andas för en stund. Det va såhär att hampus sov i babysittern i tv rummet och jag ställde mig ute i köket och diskade lite... Kan ju se in till tv rummet från köket. Sen kände jag bara på mig att nåt inte stämde så jag kollade in på hampus och då va han likblek i ansiktet och låg på sidan med huvudet med öppen mun. Jag sprang fort som fan in i tv rummet och rörde på hans kinder men fick ingen reaktion. Fick panik och tog upp honom och skakade liv i honom, han skrek och fick färgen tillbaka igen.

Ringde 112 och dom sa att vi skulle åka in till akuten så dom fick kolla honom. Så vi åkte in... Fick sitta en stund i väntrummet men kom ganska fort in. Dom undersökte honom och sånt och allt verkade bra med honom men dom ville ha honom där inne under natten. Så jag och Hampus har legat på barnakuten inatt. Han låg med andningslarm, men han sov gott så vi fick åka hem idag igen. Barnläkaren sa att det är sömnapné som vuxna också kan ha. Och att det inte är nåt farligt. Det är ju som dykreflexen... Man kommer automatiskt att andas igen... Men fy fan vad rädd jag va igår.. Trodde verkligen att jag hade förlorat Hampus. Jag grät som fan och mitt hjärta slog dubbla slag.

Så idag är jag jätte trött. Men ikväll ska vi en runda till Martins mormor... Hon har ju inte träffat Hampus än. Hon kan ju tyvärr inte se honom eftersom hon är blind men hon får höra och röra honom.

Nej nu ska jag hålla hampus. Klarar inte att va ifrån honom just nu, inte efter det som hände igår.

Puss

3 årsdag

I torsdags va jag på bvc med hampus. Då vägde han 4950 gram o va 58 cm lång. Så han växer så det knakar.
Igår va jag o Hampus i Höganäs och lämnade julklapparna hos mina föräldrar. Idag har jag pysslat lite här hemma. Ikväll ska jag o Martin fira vår 3 årsdag. Vi firar ju 3 år på Tisdag, men ska fira det lite ikväll med kinamat o lite gos ikväll.

Har ju redan fått tillbaka min mens *suck* Så nu får man dras med det varje månad igen =/ Va så skönt när man va gravid för då slapp man det =)

Lyssnar just nu på lite julmusik men ska snart ge Hampus mat o lite sånt.

Imorgon ska jag väl ta o tvätta en del o lite sånt... På Onsdag är det 2 månaderskontroll och då ska vi träffa läkaren för första gången nu... Men allt är säkert bra med lilla gossen. Han äter ju jätte bra o sånt... Bara så himla synd om honom att han har en del kolik.

Kan inte fatta att det snart är julafton, 10 dagar kvar.... Och snart nyårsafton. Vart har detta året tagit vägen?.... Inte klokt vad tiden springer iväg.

Nej nu ska jag ta upp Hampus, men ha det super bra!

Puss

Träffat Anneli

Idag har jag träffat Anneli. Va ju typ 2 ½ år sen så det va på tiden att vi träffades, och skoj hade vi =) Får vi snart göra om tycker jag.

Är förkyld och fryser och är trött. Så ikväll ska vi bara sitta framför brasan och se på tv eller nån film och bara ta det lugnt. Kan vi behöva. Iaf jag och hampus, för martin skulle helt plötsligt köra och kolla på en bil... Jaja skitsamma... Vi klarar oss jag o min lille gosse.

Imorgon ska jag packa in lite julklappar och tvätta. Annars blir det väl ganska lugnt. Måste ju vila lite nu när man är förkyld så man inte ligger sjuk på julafton för då ska vi ju till Höganäs.

Hampus ler ju nu, mer medvetet. Han är så himla go så det finns inte ord för det. Tråkigt nog så har han fått spädbarnskolik så han skriker ju en hel del. Tycker så himla synd om honom när han har så ont. Men jag får hoppas att han slipper 3 månaders koliken....

Nej nu får jag väl sätta mig och se lite på tv.

Ha en fortsatt bra 2a advent.


Puss

Bilder på Hampus

Idag har man haft fullt upp. Först va jag och Hampus hos Mindy och Maximus och hälsade på... Va jätte trevligt =) Sen va man hemma ca tjugo över 2 och sen vid kvart i tre kom Linnea hit en runda. Sen när hon hade kört vid 4 tiden så kom Martin hem. Då beställde vi pizza eftersom han skulle iväg och kolla på en bil. Och nu har jag nyss lagt in lite nya bilder på Hampus. Ska lägga upp några här tänkte jag. Han växer så himla fort ju... Blir 6 veckor inatt klockan 00.51.

Jag ska väl snart sätta mig och pumpa lite och sen fixa lite här hemma innan Martin kommer hem igen.

Älskar min goa Hampus över allt annat!

Här kommer lite bilder =)


Pratat ut

Har varit på BVC idag. Hampus väger 4730 gram och är 57.5 cm lång. Huvudomfång 39 cm. Så detta innebär att han har gått upp 130 gram sen förra veckan och växt 1 cm på längden och 1 cm i huvudomfång.

Idag ska jag väl ta o tvätta en maskin tvätt. Och sen blir det väl ganska lugnt skulle jag tro. Ska se om jag hinner brodera lite. Hinner ju inte med det så ofta nu längre.

Igår kväll pratade jag och martin ut ordentligt. För jag sa det att jag kommer flytta om det fortsätter såhär... För jag vill inte att hampus ska se sina föräldrar bråka varenda dag. Vill verkligen inte att han ska behöva växa upp med det. Och hade jag flyttat så hade jag såklart tagit hampus med mig. Visst att vi kommer ha delad vårdnad men jag hade tagit med honom! Men nu hoppas jag att vårt förhållande blir bättre och bättre.  Så igår kväll blev det lite mys men dock ej sex. Men närhet blev det och det har man verkligen saknat.

Imorgon ska jag en runda till Mindy vid 11 tiden och vid 15 tiden så kommer Linnea hem till mig en runda. Har inte träffat henne på 1½ år så det ska bli skoj. Lärde känna henne via sommarjobbet för 1 ½ år sen. Sen slutade hon efter den sommaren för hon åkte in i lumpen.

På lördag har jag inget planerat än sålänge... Men på söndag ska jag träffa Anneli. Är också en evighet man träffade henne så ska bli jätte skoj =)

Nej nu ska jag rensa kattlådan och sen fixa lite innan Hampus ska ha mat.

Ha en underbar dag i snön...

Puss älskar min underbara familj