Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Nu har Martin kört...=/

Nu har Martin kört. Ser inte honom förrän på fredag kväll då jag har slutat att jobba. jobbar 8-19.30 på fredag. Saknar honom redan!! Kommer bli jätte jobbigt detta. Men vi behöver pengarna. Det blir ju likadant nästa vecka också. Han kommer bara hem över helgen o sen ska han iväg o jobba en vecka till. Men det blir värre till hösten för då kommer han va 80-100 mil ifrån mig så då kommer han inte ens hem på helgen. Då är han ute o jobbar i 2 veckor i sträck utan att komma hem.

Hampus sover fortfarande. ja klockan är ju bara 6.20 på morgonen... Jag funderar på om jag ska lägga mig ett tag till tills hampus vaknar eller om jag ska hålla mig uppe. Får se hur jag gör.

Händer annars idag.....? Blir väl att jag och Hampus är ute lite o att man går ut en långpromenad med hunden. Sen får jag väl städa undan lite här hemma. Jag ska jobba onsdag o fredag denna veckan. Så är ledig ganska mycket just nu.

Ja då fyller man år nästa vecka. Men kommer inte kunna fira min födelsedag med min familj förrän vecka 29. Jag jobbar o martin jobbar så vi har sagt till min familj att lördan vecka 29 kan vi fira mig.

Jag är inne i vecka 17 nu, går in i vecka 18 på fredag. Snart dags för ultraljud =) Vecka 28 =)

Ha en underbar dag i sommarvärmen =)

Puss