Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Trött!

Idag har jag köpt 3 par skor till Hampus. Blev ett par sandaler, ett par gympaskor och ett par gummistövlar.
I torsdags köpte jag en ny madrass till hampus. Så jag har köpt saker till Hampus för nästan tusen kr nu sen i torsdags. Men jag lägger hellre mina pengar på honom än mig själv. Älskar honom över allt annat!

På Torsdag går jag in i vecka 14. Tiden går så himla fort. Kan inte fatta att jag ska ha ett barn till. Längtar så himla mycket efter ultraljudet! Men det dröjer ju 5-6 veckor till....

Skulle ju fått reda på om jobbet idag men chefen ringde inte o jag försökte ringa men då va han på möte... Så får väl testa ringa honom imorgon efter jag har lämnat hampus på dagis.

Ikväll har jag duschat och fixat med disken och lite sånt. Har nyss lagt Hampus i sängen. Jag är själv jätte trött. Blir ju så när man får göra allt här hemma *suck* Och sen kan han gnälla när han inte får sex. Men man kan ju inte orka hur mycket som helst. Jag menar, jag får ta hand om disk, tvätt, städ, handla hem mat, laga mat, ta hand om hampus, ta hand om djuren, plus att man då är gravid.... Kroppen blir ju trött. Och sen blir han så sur för att jag är så trött på kvällen så att jag inte orkar mysa....

På Torsdag är det förresten inskrivning hos barnmorskan. Ska bli skoj.

Nej nu ska jag väl sätta mig framför tvn en stund o koppla av.

Ha det gott!

Puss

Jaha....

Förra Onsdan så fick Hampus maginfluensa och han blev inte frisk förrän nu i Måndags. Idag känner jag mig svimfärdig och trött. Men det beror nog mycket på graviditeten. Är inne i vecka 12 idag. Känner mig inte alls sugen på mat, mår illa så fort jag ser eller tänker på mat. Har gått ner 2 kg på en vecka nu... Inte bra när man är gravid, men jag mår illa så fort jag äter. Jätte jobbigt är det!

Ska snart köra och hämta hampus på dagis. Ikväll ska vi på kalas. Svärfar fyller år. Så blir väl smörgåstårta och sånt där. Får bara hoppas jag kan äta det. Har bara ätit 2 mackor på hela dan idag. Ska nog handla hem nåt efter jag har hämtat hampus. Martin är inte hemma. Han skulle till Johan och hjälpa honom med nånting.

Nej nu ska jag sätta mig i soffan en liten stund innan jag ska köra.

Ha en fortsatt trevlig dag!