Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Uppdatera kanske?=)

Ja nu är det verkligen längesen jag skrev här. Har varken haft tid eller lust att skriva.
Hampus är redan 11 månader nu. Blir 1 år den 25 Oktober. Inte klokt vad tiden går fort. Maximus fyllde 1 år igår. Min bästa väns son. Vi va ju gravida samtidigt och allt. Och vi umgås några dagar i veckan nu och det är jag glad över. Är glad att jag har dig Mindy!

Idag ska jag städa lite och tvätta nån maskin tvätt. Måste brodera lite också idag. Imorgon ska jag till Mindy. Ska passa Maximus medans Mindy sticker till tandläkaren och sen ska vi sitta och brodera och snacka en massa =)

På Fredag ska jag till Åsa. På Lördag är det kalas för Maximus. Och på Söndag är det kalas för min mamma o min bror. Så det är fullt upp hela veckan.

Igår va jag på en förundersökning, ska göra en ögonoperation så jag slipper glasögon. Har fått tid den 13 Oktober, så det är om 2 veckor. Kostar ju tyvärr en hel del... Därför har jag sån besluts ångest.... Det handlar alltså om 35 tusen. Jag har ju inte dom pengarna själv, utan får låna av mina föräldrar. Men det ska ju ändå betalas tillbaka och som sagt så är det extremt mycket pengar. Men samtidigt så vill jag slippa mina glasögon... Hur ska jag göra??!!!

Jag söker jobb för fullt. Hampus ska ju börja på dagis/dagmamma i November är det tänkt. Vi står i kö iaf... Så får väl se när han kommer in. Men jag måste ha ett jobb. Måste ju få in pengar. Söker allt som finns, i hela skåne.

Nej nu ska jag försöka få Hampus att vila lite. Och då när han vilar ska jag passa på att starta en maskin tvätt och fixa lite här hemma.

Ha det gott!

Puss