Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

18 dagar

Idag har vi haft gubbens familj här på middag. Blev även äppelpaj som gubben o hans brödrar gjorde =) Blev faktiskt jätte gott. Är ganska trött nu. Och har en del förvärkar. Så ska väl snart sätta mig i soffan o se lite på tv innan man ska lägga sig. Vi ska ju till Höganäs imorgon.

Har ju fått gjort en del idag... Fixat middag, dammsugit, gått en promenad med hunden på 40 minuter o sen hann man duscha o sånt osså innan gästerna kom vid 4 tiden. Kanske inte så konstigt att man har förvärkar nu på kvällen.... Men har ju bara 18 dagar kvar nu så... Men hampus får jätte gärna komma ut nu om han vill =) Hade jag bara blivit glad över isf.

Så erika då blev det lite bloggande idag också för min del *ler* Fick ju en liten pik av dig nu ikväll att jag inte uppdaterar min blogg varenda dag *ler*

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Puss

Fullt upp

Inatt har jag iaf kunnat sova o det behövdes kan jag säga. Idag är det helt underbart höstväder så jag har varit ute en runda med hunden i 40 minuter. Har sammandragningar o förvärkar nu....

Håller på att tvätta o sånt osså.... Ska snart se våra bästa år o sen ska jag köra o handla o sen ska jag fixa middag... Ska ju fixa afrikansk biffgryta som jag ska bjuda martins föräldrar o brödrar på imorgon o sen ska vi ha köttfärslimpa till middag idag, så ska göra två stora maträtter idag...

Ikväll ska jag väl bara ta det lugnt. Imorgon ska jag hinna dammsuga innan mina svärföräldrar kommer hit på middag.

På söndag ska vi ju till höganäs så har fullt upp nu dessa dagar.

Har 19 dagar kvar nu till BF. Men har en känsla av att jag kommer gå över tiden... =/ Men det gör dom flesta som väntar sitt första barn... Han kommer när han kommer. Magen har iaf sjunkit ganska rejält så han kommer väl förhoppningsvis snart...

Idag är man på så himla gott humör men det beror nog på vädret skulle jag tro. Man vill hinna göra så mycket nu när det är så himla fint väder. Vi har ju 17 grader i skuggan. Jätte härligt!=)

Nej nu ska jag sätta mig framför tvn innan jag sätter fart med det jag ska.

Ha en underbar Fredag!

Puss

Sömnlös natt

Har haft sammandragningar och förvärkar om vart annat hela natten så har inte sovit nånting inatt... Det började redan vid 8 igår kväll... Har fortfarande en del sammandragningar... Är ju inne i vecka 38 idag, 21 dagar kvar. Så man kan ju hoppas att han snart kommer.

Sitter här och skriver lite nu eftersom jag ändå inte kan sova. Får väl vila sen under dan. Klockan är ju inte så mycket heller. Idag ska jag tvätta o lite sånt tänkte jag. Städade här hemma igår iaf. Sen blir det väl att jag sätter mig o broderar lite.

På lördag ska vi bjuda martins föräldrar på middag tänkte vi =) O sen på söndag ska vi ju till höganäs o fira min brors födelsedag =) Så nu är helgen planerad iaf.

Nej nu ska jag kolla vidare på nätet o sen blir det väl lite frukost o se på tv.

Skriver kanske mer senare under dagen.

Puss älskar min underbara älskling

Bättre humör =)

Idag är jag på bättre humör =) Det va nog hormonerna som tog över igår...*ler* Idag har jag satt spjälsängen o sånt på plats o sen har jag dammsugit och tvättat golven. Ska snart ut en runda med Donna. O om ca en timme kommer älsklingen hem o då ska vi fixa middag. Ikväll blir det dusch o sen ta det lite lugnt.

Imorgon ska jag väl handla lite o på torsdag när jag har fått a-kassan så ska jag väl köra o handla lite på willys tänkte jag.

På söndag ska vi till höganäs igen, men denna gången ska vi fira min bror som fyllde 30 år den 14 september. Vi ska då äta ute på restaurang. Men visst, har jag en massa förvärkar o sånt så åker vi ju inte men annars så ska vi dit. Gick ju bra i söndags att va i höganäs så...=)

Jag är ganska trött nu. Man blir ju fortare trött nu när man är höggravid. Har ju bara 22 dagar kvar nu...=) Räknar neråt *ler*

Nej nu ska jag ut o gå en runda med hunden men ni får ha en underbar dag.

Puss

Besviken

Va hos barnmorskan idag o hampus är fortfarande inte fixerad =/ Blev faktiskt besviken för jag har ju bara 23 dagar kvar till BF. Så lär väl bli att man går över tiden *suck* Vill ju ha ut honom nu så jag blir av med mitt illamående. Spelar ingen roll hur jag gör, mår illa ändå. Har testat med allt på nätterna men det funkar inte =/ Går ju upp om nätterna o kräker o får sitta upp i sängen. Hade ju gått ner 1 kg nu på 2 veckor. Så jag pallar inte med detta längre. Går ju in i vecka 38 nu på Onsdag.

Skulle ju handlat o sånt efter jag hade varit hos barnmorskan men jag blev så besviken så jag körde direkt hem istället.

Fick en jätte fin garderob av mina föräldrar i lördags som vi har i Hampus rum. Har lagt in alla hans kläder o sånt nu. O vi satte upp spjälsängen o skötbordet i helgen osså. Men ingen Hampus som vill komma ut för det =/

Så får väl se vad jag känner för att göra idag.

Ska till barnmorskan igen den 6 oktober o sen den 13 oktober. Hampus är ju beräknad att komma den 15 oktober men verkar tyvärr inte bli så *suck*

Nej nu ska jag sätta mig o kolla på tv.

Ha det bra.

puss

Ännu en jobbig natt....

Har max sovit 3 timmar inatt... Har kräks inatt igen =/ Är så trött på detta nu. Nu vill jag verkligen ha ut Hampus! Fick lite förvärkar när jag va ute med donna innan... O när jag kissar så känns det som om ungen ska kunna ploppa ut vilken minut som helst.

Har dammat färdigt hela huset idag, sen har jag dammsugit, bytat sängkläder o tvättat sängkläderna. Så har haft o göra hela dan.

Ska se lite på tv o sen ska jag duscha. Kan ju hoppas på att man får åka in ikväll/inatt....Men med min vanliga otur så blir det väl inte så....

Är helt slut i kroppen nu. Skulle kunna sova nu, men har ju lite till jag måste göra ikväll...

Ha det bra.

Puss

Sovit gott

Har dammat hallen, köket och toan idag... Ska ta det sista imorgon o sen dammsuga och tvätta golven. Sen är här rent i huset och skönt ska det bli =)

Har varit och handlat hem lite blöjor idag. Lika bra att börja köpa hem sånt nu innan hampus kommer för sånt kommer ju gå åt....

Kunde faktiskt sova gott inatt *kryss i taket*. Får väl hoppas på att jag kan sova lika gott inatt, så jag kan sätta fart med städningen imorgon. Trött på att städa nu men det behövs verkligen här hemma... Här är väldigt dammigt och fullt med hund o katthår, speciellt nu när alla fäller... av med sommarpälsen o på med vinterpälsen.

Har nyss varit ute en runda med donna. Jätte skönt väder ute nu faktiskt... Lite kyligt men tar man bara på sig en kofta så är det jätte skönt o ut o gå. Men får ju passa på när det fortfarande är ljust ute för här ute på landet finns det inte så många lampor ute så det blir ganska så mörkt när det är mörkt ute.... Lite tråkigt menmen... Det är ju inte som när man bodde i Hbg... Där va ju alltid ljust ute för där va ju lampor överallt...

Ska väl snart sätta mig framför tvn en stund... Är ganska trött i kroppen nu.... Har lite huvudvärk så får väl ta en alvedon innan jag lägger mig ikväll. Måste ta och dricka lite vatten... Dricker ganska dåligt nu tycker jag.... Måste skärpa mig med det...

Funderar på om jag ska köra en runda till ÖB imorgon o kolla lite... Ett tag sen jag va där nu.
Längtar tills nästa vecka för då är det löning =) Först på Torsdan får jag akassa o sen löning på fredan =) Alltid skönt när man får in lite pengar. Det behövs!

Ha en underbar kväll.

Puss

Trött o seg

Idag är jag väldigt trött o seg...Skulle ju dammat idag osså men har inte orkat. Har broderat lite grann iaf. Snart är gubben hemma o då ska vi fixa lite middag. Har sovit dåligt inatt, har mått illa hela natten o sovit oroligt när jag väl har kunnat somna... O sen är gubben förkyld o känner sig seg han osså... Det går ju mycket förkylningar nu...

Imorgon går jag in i vecka 37 =) Längtar mer o mer efter min o martins underbara son =)

Idag har jag o martin varit tillsammans i 2 år och 9 månader =) Tiden går så fort tycker jag när man är lycklig.

Nej jag orkar inte sitta här vid datorn längre.

Ha det!

Puss

Dammat

Har precis dammat mitt datarum. Fy fan vad här va dammigt o fullt med katt och hundhår. Kliar som fan i min näsa nu.. Ska snart se våra bästa år o sen ska jag dammsuga i detta rummet så jag blir av med allt damm o skit på golvet osså... Ska fortsätta damma imorgon... Det behövs verkligen dammas här hemma!!

Igår kväll öppnade äntligen älsklingen sig för mig och berättade varför han har varit så gnällig när det gäller att skaffa barn. Och nu vet jag att allt kommer att bli jätte bra när hampus kommer. Jag blev helt rörd igår kväll när han berättade varför han har varit så konstig när det gäller hampus. Älskar min underbara Martin över allt annat. Senare när vi skulle lägga oss blev det lite myspys... ;) Jag menar man kan ju ha sex även om man är höggravid.. =) Har exakt en månad kvar tills hampus är beräknad att komma men jag hoppas att han kommer ut tidigare.

Hade en del förvärkar igår kväll men ingen Hampus ville komma ut =/

Igår satt jag o broderade en hel del så är SNART klar med nalle puh kudden =) Sätter ut en bild på den sen när den är helt klar.

Nej nu får jag väl sätta igång tvn o se på våra bästa år, även om man är ganska trött på den serien nu så blir det att man ser på den nu när man ändå bara går hemma....

Ha en underbar dag!

Puss

Neråt

Va hos barnmorskan igår. Hampus har huvudet neråt men är inte fixerad än, ska dit igen om 2 veckor o då hoppas jag att han är fixerad. För då går jag ju in i vecka 38. Har 36 dagar kvar nu =) Längtar som bara den tills jag har Hampus på bröstet.

Så vad händer idag.... Har inget direkt planerat.... Ska väl iväg o handla lite så man kan fixa middag sen... fixa lite här hemma o sånt... Känner mig trött o rastlös.... mycket jag vill göra men orkar inte... har inte orken där... Menmen man får ta en dag i taget nu....

Älskar min sambo så himla mycket även om han är som han är när det gäller vårt barn.... Jag hoppas att han kommer att ändra inställning när väl Hampus är född... För håller han på såhär när hampus är född så kommer inte detta förhållandet att funka. Så är det bara...

Nej nu orkar jag inte skriva mer nu för mina fingrar har somnat... har ju mycket vätska i kroppen så mina fingrar somnar så fort jag gör nånting. Ha det bra.

Puss

40 dagar kvar

Jaha då har man bara 40 dagar kvar av graviditeten =) Känns skönt. Så går bara hemma o tar det lugnt o fixar lite här hemma o väntar på att Hampus vill komma ut. På Måndag ska jag till barnmorskan på en vanlig kontroll...

Har inget direkt planerat i helgen iaf. Blir väl städ, tvätt o brodera.... Är så trött om dagarna men samtidigt känner jag mig rastlös. Är ju van att jobba 5-6 dagar i veckan o nu helt plötsligt så går man bara hemma o väntar... Tiden känns jätte dryg nu när man bara väntar, väntar o väntar.....

Ska väl snart sätta upp en del saker på vinden o lite sånt innan gubben kommer hem o sen ska vi väl käka nån middag.

Här kommer en bild på min mage nu i vecka 35... Ganska stor eller?;)

Ha en underbar helg!

Puss