Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Klippning

Igår fyllde min tjejkompis son 2 år så vi va där på kvällen och fikade och umgicks. Igår somnade inte Hampus förrän 22.45... Och skulle upp på dagis idag.... Fick väcka honom kvart i åtta imorse.

I eftermiddag ska jag klippa mig så Martin ska hämta Hampus på dagis.

På Söndag går jag in i vecka 30. Tiden går fort. På Tisdag är det dags för Glucosbelastning. Så jäkla drygt att sitta där i 2 timmar o bara glo.... Ska väl ta med mig mitt broderi eller nån bok.

Har köpt spjälsäng till bebisen och sånt nu =) Gjordes igår. Hampus sover ju fortfarande bra i sin spjälsäng och så länge han trivs i den så får han sova i den.

Nej om man skulle passa på att fixa lite här hemma nu när Hampus är på dagis.

Kolla gärna in min webbutik. www.krammaggan.se

Ha det gott!!

webbutik+ mycket annat

Håller på att göra en webbutik nu. Med diverse saker. Så gå gärna in och kolla på www.krammaggan.se
Kommer in mer saker hela tiden så håll er uppdaterade =)

Idag är det städ och tvätt som står på schemat.
Imorgon ska jag och Hampus till höganäs och fira min brors födelsedag. Och imorgon kväll kommer Martin hem och ska va hemma i 2 veckor. Sen ska han jobba i Ringhals på kärnkraftverket.

Jag går in i vecka 28 på söndag. Tiden går så himla fort. Man hinner knappt med längre. Hampus blir ju redan 2 år nästa månad. Stor gosse. Han går ju på pottan och allt nu =) Så som sagt han har blivit en stor gosse =)

Nej nu ska jag fixa lite här hemma. Får passa på nu när Hampus vilar lite. Ska sen iväg och köpa present till Maximus. Min tjejkompis son fyller ju 2 år nu den 29 september.

Ha en bra dag!