Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

R.I.P

R.I.P Mormor. Min älskade mormor dog igår kväll.Hon blev 70 år. Saknar henne redan så himla mycket. Jag hann inte säga adjö till henne.
Men jag vet att hon har det bättre nu. Men känns ändå inte rättvist.
När jag fick reda på det så bröt jag ihop totalt på jobbet. Jag jobbade nämligen då jag fick reda på att hon hade dött.

Idag ska jag jobba 8-19.30. Imorgon är det dags för mitt andra ultraljud. Va ju på ultraljud förra veckan men bebisen va lite liten så dom ville kolla en gång till.

Älskar dig Mormor. Ledsen att jag inte hann komma till sjukhuset och hälsa på innan du dog. Men jag tänkte på dig dygnet runt. R.I.P

*suck*

Jaha då har Martin kört nu =/ Ser inte honom förrän på lördag morgon efter jag har jobbat natt. Känns jätte jobbigt detta. Jag önskar han kunde få ett jobb här så man kunde ses nånting varje dag iaf.

Helgen har varit lugn. Vi har umgåtts och tagit det lugnt. Grillade igår.

Idag händer det väl inte så mycket. Ska nog till Willys och köpa nattblöjor till Hampus för han kissar igenom väldigt ofta om nätterna numera.
Annars blir det väl att man är ute o går med Hampus och Donna. Förra veckan va jag ute o gick 1½ timme om dan =) Har ju bara gått upp 2-3 kg under graviditeten och jag är ju i vecka 18, går in i vecka 19 på torsdag. Nästa tisdag är det dags för ultraljud =))) Längtar som bara den.

Ha en underbar dag!

Imorgon kommer Martin hem =)

Imorgon kommer Martin hem =) Imorgon ska jag jobba 8-19.30 så träffar inte Martin förrän på kvällen. Idag ska jag städa o tvätta här hemma.

Denna veckan har gått fort tycker jag. Man har haft fullt upp med jobb, hampus, djuren och hushållet. Blir ju så när martin är iväg o jobbar, men vi behöver pengarna.

Ska ut o fixa tvätten nu.

Ha det gott!