Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Jobbat färdigt

Jaha då har man jobbat färdigt nu. Nu ska jag bara gå hemma o vänta på att Hampus vill komma ut =) Imorgon ska jag eventuellt en runda till IKEA och sen till mina föräldrar. Är ett tag sen jag va där o hälsa på. Annars lär det väl bli ganska lugnt i helgen. Blir väl städning o sånt osså som vanligt... Gubben ska sätta upp garageportarna så han kan få in sin gamla Volvo 142 som han ska fxia med nu under vintern. Får ju passa på o göra sånt nu när dom har lovat fint väder.

Ikväll blir det lugnt, ska väl se på nån film o bara koppla av. Är ganska trött när man har jobbat 11.5 timme idag.

Jag önskar att man va rik så man kunde renovera här hemma. Vi har så mycket som vi skulle vilja få gjort men kan ju inte det på grund av att vi inte har pengarna till det =/ O nu ska jag gå hemma o va mammaledig o då får jag väldigt lite pengar i månaden så då blir det inte att man kan spara nånting direkt.... Så det bästa hade varit om man hade vunnit nån miljon eller så...=)

Nej nu ska jag se på film med gubben.

Ha det bra.
Puss

CSK

Igår kväll körde jag till CSK, hade en liten blödning. Men allt visade sig vara bra, som tur är. Inatt har jag kräkt o mått jätte dåligt. Så har varit hemma från jobbet idag o ska va hemma imorgon osså. Pratade med dom på förlossningen o dom sa att så länge jag känner barnets rörelser så är det ingen fara att jag kräker. Jag skulle dricka o vila mycket sa hon för att få mina krafter tillbaka. Jag har ju mått illa ett tag nu för att barnet trycker så himla mycket på min magsäck. Men har ju bara 7 veckor kvar men tycker att tiden går så himla sakta nu. Snart dags att börja fixa lite i Hampus rum tycker jag. Men får ta det om nån vecka. Just nu orkar jag bara inte. Så i helgen ska jag bara va hemma o ta det lugnt o brodera o lite sånt. Behöver vila lite.

Nej nu ska jag se lite på tv men ha det bra.

Puss

Barnmorskan

Har varit hos barnmorskan idag. Jag går in i vecka 33 (32+0) på Onsdag, så nu är det inte så långt kvar. Men vill ju att lilla Hampus ska komma ut nu. Det är tungt och jobbigt nu. Jobbar denna o nästa vecka också o sen ska jag va hemma o vänta på att Hampus vill komma ut. Idag ska jag jobba 15.30-21, imorgon 8-19.30. Sen är jag ledig onsdag o torsdag iaf =) O skönt är det... Har knappt varit ledig nånting denna månaden. Men det blir ju goa pengar aif =) O det behöver man ju alltid.

Får väl snart sätta upp spjälsängen o fixa lite på Hampus rum. Men väntar med att bädda sängen tills han kommer hem =)

Nej nu ska jag fixa till mig o sånt o sen får jag väl köra o köpa nån mat som jag kan ha med till jobbet.

Ha en bra dag.

Puss

Jobba 12 timmar

Idag ska jag jobba 12 timmar. 9-21. Sen är jag ledig imorgon o jobbar 10.5 timme på Söndag...Långa pass men behöver verkligen pengarna. Så tar en dag i taget nu o hoppas på att jag kommer kunna jobba augusti ut. Detta blir bara ett kort inlägg eftersom jag börjar jobba om 20 minuter så ska när som helst bege mig.

Älskar min underbara älskling över allt annat.

Ha en underbar Fredag.

Puss