Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Inskrivning

Har varit på inskrivning idag =) Ska på ultraljud den 7 Maj =) *längtar*
Ska jobba 15.30-21 ikväll osså. Imorgon är jag ledig och då ska jag storhandla tänkte jag. Måste ju ha hem lite mat. Börjar bli tomt här hemma nu....
Ska väl ta och äta nån frukt och sånt innan man ska köra och jobba. Är ganska trött idag. Har ingen ro i kroppen =/

Har haft en bra påsk. Va i Höganäs i lördags o fira påsken hos min mormor o morfar o min mamma o min bror och några till... Vi va 10 pers... Så det va trevligt, men va hemma redan vid halv tio på kvällen eftersom vi va hundvakt.

Ha en bra dag.

Älskar min underbara sambo över allt annat.

Puss

Kollat min astma

Idag va jag och kollade min astma. Den va ganska bra med tanke på att jag är förkyld. Jag längtar som bara den till tisdag för då är det inskrivning som gäller =) För er som inte vet så ska jag ha barn i Oktober =) Är inne i vecka 12 nu. Och allt känns helt underbart *ler*

På lördag ska vi fira påsk hos min mormor o morfar i höganäs. Men vi ska inte stanna där så länge eftersom vi ska va hundvakt åt svärmors hund. Och hon är gammal så hon kan inte hålla sig så länge. Så vi ska väl typ va i höganäs 4-5 timmar för sen måste vi hem igen, det tar ju ändå 1½ timme att köra hem.

Imorgon ska jag städa och tvätta här hemma tänkte jag. På fredag är jag själv hemma hela dagen för killen ska till elmia redan klockan 6 på morgonen.... Så får väl se vad jag hittar på då.

Nej nu ska jag väl sätta mig o se lite på tv innan det är dags att lägga sig och mysa med gubben ;)

Puss

Bärbar dator

Igår köpte gubben en ny bärbar dator för 7000 kr. Så nu ska han sälja sin gamla bärbara och sin stationära. Så nu ska vi ha min stationära och hans bärbara... Man behöver ju inte ha hur många datorer som helst....
Idag ska jag väl mest ta det lugnt. Är ju inte så roligt väder..  =/ Ska iaf snart äta lite frukost, är hungrig nu... Kanske inte så konstigt, klockan är ju ganska mycket. Är så himla trött på min förkylning/allergi nu! Ska se om jag orkar köra och storhandla lite idag... Vi har ju nästan ingen mat hemma. Men det är så himla tråkigt att storhandla. Men sånt som måste göras.

Nej nu ska jag få i mig lite frukost.

Älskar min underbara sambo över allt annat.


Puss

Besiktat bilen

Idag har jag besiktat min bil och den gick igenom utan anmärkning =) Så himla skönt att slippa ombesiktning.
Ville inte ha jobbat i Kvidinge. Va för långt att köra och korta arbetspass, så det hade inte lönat sig. Men har nog fått jobb under sommaren inom kommunen. Är ganska trött idag. Hade svårt att somna inatt och sen skulle man upp tidigt för jag skulle besikta bilen 7.40.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska sätta mig och sy lite.... Synd att det blåser så mycket ute annars hade jag tänkt att gå en långpromenad med Donna. Får se hur vädret blir under förmiddan.
I helgen har vi varit på tippen och slängt en del skit och sen har gubben lagt färdigt golvet i ena hallen. Nu ska bara listerna på och dom köpte han igår så snart ska det väl bli färdigt där iaf =) Man har ju så mycket som man vill få gjort. Vi skulle behöva köpa fler garderober för vi har bara 4 stycken i hela huset och det är båda till gubben och mig så det behövs iaf 2 garderober till typ. Men vi får väl se när vi kan ha råd och tid till det också. Allt kostar ju pengar. =/ Och man har ju tyvärr inte så gott om dom.

Nej nu ska jag tömma diskmaskinen.

Ha det så bra.

Puss