Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Ligger på sjukhuset med Hampus

Skulle bara berätta att jag ligger inne med hampus på sjukhuset så därför har jag inte skrivit nåt här. Just nu är vi hemma på kvällarna och nätterna men är på sjukhuset på dagarna. Ska va på sjukhuset nu klockan 9 och sen kommer vi hem vid 6 ikväll. Får berätta mer sen när han har blivit utskriven.

Ha det bra!

Puss

Ögon operation

Igår gjorde jag ögon operation, så nu slipper jag glasögonen. Men fy fan vad ont det gjorde efteråt. Och under kvällen igår och har haft ganska ont idag också. Är ju mega förkyld också och det gör ju inte saken bättre.
Ska ta ögondroppar 6 gånger om dan i en vecka. Får inte gnugga ögonen och får inte få in vatten i ögonen. Så det är mycket att tänka på. Skriver inte så mycket idag för jag har lite ont i mina ögon fortfarande. Ska snart ta mina ögondroppar. Hatar att ta ögondroppar, det gör så himla ont. Men måste göra det så man inte får nån infektion i ögonen nu efter operationen.

Tack svärmor för att du har hjälpt mig både igår och idag. Svärmor körde mig igår och passade Hampus också hela dan. Även efter operationen. Så hon körde inte hem förrän halv elva igår kväll och sen kom hon hit imorse igen klockan 9 för jag skulle på återbesök och kolla ögonen klockan 9.40 och sen skulle vi va på CSK med hampus klockan 10.30. Så hon ställde upp och köra idag också och stannde sen till klockan 3 i eftermiddags.

Ikväll ska vi äta pizza =) Ska bli gott. Är ett tag sen man åt det nu.

Hampus har kommit in på dagis i Vä. Inskolning den 2 November. Han fyller ju 1 år nu den 25e. Tiden går så himla fort. Jag har så mycket jag ska hinna göra innan han fyller år. Måste baka en hel del och köpa present till honom. Får väl sätta fart när min förkylning har släppt och mina ögon känns bättre.

Nej nu ska jag ta mina ögondroppar. Får skriva mer nån annan dag och sätta ut lite nya bilder på Hampus. Orkar nämligen inte göra det nu.

Puss