Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Förlossningen

Blev igångsatt Torsdagen den 25 Oktober. Dom satte in nån tepås liknande sak under livmodertappen för att den skulle mogna. 15.10 gick vattnet, men inga regelbundna värkar...

Fick ligga kavr där under natten. På fredagen satte dom dropp och vid 12 tiden fick jag värkar o det höll ju i sig under hela dan... Hade enormt ont... Använde lustgas. Va helt borta i några timmar. Kändes väldigt obehagligt.
Sen hade jag ryggmärgsbedövning.

Blev ca 9 cm öppen men Hampus fastnade så blev akut kejsarsnitt. Han kom ut 00.51 och vägde 4080g och va 54 cm lång. Trodde inte att han skulle va så stor.

Kom hem i Tisdags och allt känns helt underbart. Är fortfarande lite öm i snittet men känns mycket bättre dag för dag. Hampus vaknar ca var tredje timme på nätterna nu. Amningen funkar bra nu. Han ville ju inte alls ta bröstet på bb. Jag får ju pumpa på dagarna också eftersom jag har så himla mycket bröstmjölk. Men bättre för mycket än för lite.

Martin är en jätte stolt pappa. Så himla skoj att han har ändrat sig helt o hållet. Nu är vi äntligen en lycklig familj. Bättre kan det inte bli.


                              

Han är en helt underbar liten gosse.

Puss

Imorgon gäller det

Imorgon bitti är det dags för igångsättning. Är lite nervös inför smärtan och att det kan bli en långdragen förlossning... Brukar ju bli det när man blir igångsatt....

Känns lite tråkigt om man ska behöva ligga inne på sjukhuset över hela helgen eftersom jag har jätte svårt att sova på sjukhus... Men det löser väl sig på nåt sätt...Kommer dock ha hemlängtan till alla djuren... Men jag blir iaf Mamma =) Och det känns helt underbart.

Igår kväll/inatt hade jag värkar men som tyvärr gick över =/ Jag som trodde att det äntligen skulle komma igång av sig själv men tji fick jag....

Ska snart ut o kolla pannan o sen hoppa in i duschen. Sen blir det att man ser lite på tv o sen ska jag lägga mig hyfsat tidigt ikväll eftersom vi ska upp vid halv sju imorgon bitti. Ska lämna hunden till svärmor o sånt innan vi ska köra till förlossningen, ska ju va på förlossningen klockan 8...

Vad har annars hänt idag?.... Jag har dammsugit och broderat lite. Annars har det varit en lugn dag. Hade Martin och hans två döttrar här ikväll så bjöd på hembakta muffins och kaffe. Det tyckte dom om =) Martin är då inte MIN martin utan det är gubbens kompis som osså heter Martin...*ler*

Nu kommer jag inte va på nätet på några dagar men kommer skriva sen när jag har kommit hem med min underbara son.

Ha det nu så bra alla trogna läsare!

Puss


Min mage idag vecka 41+0

Igångsättning

Va på viktuppskattning på CSK idag. Hampus väger 3581g nu. Kommer att sättas igång nästa torsdag, alltså den 23 oktober om nu inte hampus kommer ut tidigare. För annars kommer Hampus bli för stor för att jag ska kunna föda normalt. Så inom en vecka kommer jag bli mamma =) Känns helt otroligt! Så klockan 8 på torsdag den 23 oktober ska jag bli igångsatt =)

Idag ska jag tvätta o dona lite här hemma tänkte jag.

Puss

Ingen bebis än =/

Idag är den dan som hampus va beräknad till, men ingen hampus vill komma ut =/ Blir knäpp på detta nu! Vill verkligen ha ut honom NU!! Har testat allt men inget verkar funka.

Idag har jag hållt igång hela dan. Sprungit runder här hemma, gått upp o ner för trapporna, städat, burit en del ved eftersom jag har varit tvungen att hålla fyr i pannan för att få in värme i huset, men inget har funkat =/

Nån som har ett bra tips som verkligen hjälper??

Puss

Äntligen fixerad...=)

Nu äntligen är hampus fixerad =) Har 2 dagar kvar till BF. Idag ska jag städa, ut med hunden på en långpromenad o lite sånt.

Om jag inte har fått hampus innan torsdag så på torsdag ska jag till CSK så då ska dom göra en viktuppskattning o kolla hur lång han är för att se om dom ska sätta igång mig eller om vi ska vänta på att det ska komma igång av sig själv.

Snart är Hampus äntligen här hos oss =) *LÄNGTAR*

Nej nu ska jag ge lilla Pysen mat men kanske skriver mer sen.

Puss

Sårad o besviken

Har kräkt inatt så har knappt fått sovit nånting =/ Är så himla trött på illamåendet o kräkningarna nu så nu får Hampus ta o komma ut tycker jag. Det är ju ändå bara 4 dagar kvar till BF.

Idag har jag broderat lite, blev tyvärr inte så mycket eftersom mina fingrar somnar o gör ont =/
Har nyss varit ute en runda med donna i byn. Är jätte trött idag. O har huvudvärk, så har tagit en alvedon. Huvudvärken har jag säkert fått på grund av för lite sömn o vätskebrist.....

Har ätit kinamat idag =) GOTT!

Har bråkat med gubben idag =/ Blir så jävla irriterad på honom ibland. Han säger så elaka saker när han har sina kompisar här. Han tror han är tuff då, men det är bara så jävla omoget!! Jag blir så sårad o besviken på honom när han håller på så.

Han o hans kompis sitter i tv rummet med den bärbara datorn så därför sitter jag här vid min dator. Hade egentligen tänkt att duscha o sen se en skräckis men det går ju inte när dom sitter där o tramsar.... Så får väl ta o vänta tills hans kompis har kört hem....

Nej nu ska jag väl kolla vidare på nätet...

Puss

Hunnit med mycket

Igår hann jag med en hel del... På dan så gick jag en långpromenad med hunden på över en timme. Sen blev det handla o fixa middag o sånt. Sen efter vi hade käkat middag så stack gubben iväg o jag fick en sån plötslig energi så jag gick ut o rensade i rabatterna o tog in trädgårdsmöblerna o satte dom i förrådet. Har en rabatt kvar som ska rensas nu inför vintern. Får väl se om jag tar den idag. Sen efter jag hade fixat i trädgården så gick jag en kvällspromenad med hunden här i byn. Sen gjorde jag välling till pysen o sen blev det en dusch. Sen va jag helt slut. Men inga värkar inatt heller =/ Börjar bli trött på detta nu. Vill ju få igång värkarna så Hampus kan komma ut. Men ingenting verkar hjälpa.

Så får väl se vad jag orkar o hinner med idag. Har iaf gett alla djuren mat, det vill säga gett pysen välling, gett tiara o sally vällingen som inte pysen orkade o gett donna sin mat.

Jag ville inte alls upp nu på morgonen. Har inte sovit så bra inatt. Pysen ligger ju i sängen med oss o när han vaknar mitt i natten o busar o biter en så är det inte så lätt o sova. O han biter hårt nu. Han har ju klättrat på mig o bitit mig i håret bara för att jag vände mig om när han bet mig i handen o i armen. Jobbig katt men han är ju bara 5-6 veckor gammal.

Får se om jag skriver mer sen under dan eller om jag skriver mer nån annan dag. Tänkte jag skulle kolla vidare på nätet innan jag käkar frukost jag med.

Ha en underbar Fredag!

Puss

Fortfarande inte....

Va hos barnmorskan idag och hampus är fortfarande inte fixerad =/ Ska dit igen nästa Måndag.

Har problem med min bil så fick ringa efter gubben så han fick köra mig till barnmorskan idag. Första gången han va med där så han fick höra hjärtljuden o sånt =) Men tråkigt att han inte är fixerad än, men barnmorskan sa att han kan fixera sig under själva värkarbetet. Så jag skulle inte va orolig, men man blir ju frustrerad. Jag menar, jag har 9 dagar kvar till BF. Vill ju inte gå över tiden... Även om jag tror att det kommer bli så...tyvärr =/

Idag är det jätte fint väder så tänkte jag skulle gå en långpromenad med hunden sen. Men först ska jag väl fixa lite här hemma.

Ha en underbar dag!

Puss

Liten kise

I måndags när jag va ute o gick med hunden så hittade jag en övergiven kattunge. På kvällen tog vi hem kattungen. Han är ca 4-5 veckor bara så jag får mata honom var 3e timme. Så nu har man o göra... O idag är det exakt 2 veckor kvar till BF. Men jag hoppas verkligen att han vill komma ut tidigare. Har döpt lilla kisen till Pysen =) Han är så himla söt o go o väldigt busig.

Snart kommer gubben hem o då ska vi fixa middag. Ikväll blir det väl lugnt. Har inte fått broderat på länge nu, men har som sagt mycket o göra nu med lilla kisen.

Puss




Här är lilla Pysen i sängen =)



Och en bild till på honom =)

Visst är han söt?=)