Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Bredvidgång

Idag ska jag gå bredvid på ett jobb i kvidinge, som personlig assistent. Vet att det är långt att köra men behöver ju jobb och det finns ju inget här.. Har eventuellt redan sommarjobb men behöver nåt nu...! Så får väl se om det blir nåt i kvidinge. Snart dags o köra. Ska inom affären och handla nåt som jag kan ha under dagen. Kommer ju inte hem förrän vid halv sju- sju ikväll.

Ha en bra dag.

Puss

Bjuda på middag

Idag kommer mina föräldrar hit, ska bjuda dom på middag. Det kommer bli potatis, sås och kassler och en sallad till det.

Har precis dammsugit här hemma. Ska väl snart hoppa in i duschen och sen är det väl dags att börja lite med middan. Imorgon får jag väl se vad som händer. På Måndag ska jag och min bästa vän på äventyr =) Vi har lite hemligheter hon och jag *ler*

Har sökt massor av jobb på sistone... Så får väl se om jag kan få nåt. Fick inte jobbet i Örkelljunga =/ Jag hade verkligen hoppats på det jobbet men som sagt så har jag en väldans otur när det gäller jobb....

Är så himla seg i kroppen idag. Men så är det när man är förkyld...
Himla tråkigt väder är det också... Blåser som bara den...=/

Puss

Städnoja

Idag har jag varit hos tandläkaren. Hade inga hål =) Så nu ska man inte till tandläkaren förrän om 1 ½ år =) *skönt*
I eftermiddags va jag på en arbetsintervju. Får hoppas att jag kan få tjänsten, men med min vanliga tur så får jag väl inte den....=/

Fick städnoja nu på kvällen... Börja städa i skåpen i köket haha =) Tog ut alla matvaror och torka av hyllorna med medel och sånt *ler* Får såna ryck ibland.... Imorgon ska jag tvätta och städa här hemma och är det fint väder så blir det väl långpromenad med donna. Kan jag behöva hihi =)

Kanske ska träffa min bästa vän Mindy imorgon också. Får se vad man hinner med under morgondagen. Onsdag ska jag till vårdcentralen och kolla min astma... Har ju inte gjort det på några år nu så jag tyckte det va dags.
På torsdag blir det jobb... Och sen till helgen vet jag inte än vad som kommer att hända. Om man ska jobba eller hitta på nåt annat.

Köpte en GPS idag också =) Är behövlig nu när man kör ut på olika arbetsintervjuer. Så nu får man leva fattigt ett tag... Men det löser väl sig ändå på nåt sätt. Ska ju sälja min motionscykel nu. Använder ju aldrig den. Är hellre ute och promenerar. Så har satt ut den på blocket för 500 kr. Så får väl hoppas att jag kan få in lite pengar där iaf.

Nej om man skulle sätta sig i soffan o se på tv eller nån film innan det är dags att hoppa i säng.

Ha en underbar Måndag kväll.

Puss

Veterinären med Donna

Idag har vi varit hos veterinären med donna. Hon har fått öroninfektion. Så hon får örondroppar nu 2 gånger om dagen i 10 dagar.
Gubben min har årets influensa =/ Hög feber, frossa o hosta. Han ringde vårdcentralen imorse och dom sa att dom kan inte göra nånting. Han ska ta febernedsättande, dricka mycket vatten och vila. Dom kunde inte heller säga hur länge detta kunde hålla på... så jävla tråkigt... Så lär väl jag osså åka på skiten *suck* Inte så bra just nu....

På onsdag ska jag på en arbetsintervju i Örkelljunga som personlig assistent. Söker ju jobb som bara den nu. Jobbar ju bara som timvikarie nu och det tjänar man ju inte så mycket på.

På Fredag ska jag till Höganäs. Min mobror fyller år.

Ska ha köpemat idag =) Men jag ska bara ha kycklingsallad. *GOTT* =)

Nej nu ska jag väl göra lite nytta här hemma. Är ganska seg i kroppen men det är ju inte så konstigt *ler*

Puss

Långpromenad =)

Har precis varit ute med donna i en timme och 15 minuter =) Blev en riktig långpromenad =) Om mindre än en timme kommer gubben hem. Så himla skönt väder idag. Längtar verkligen till våren så man kan va ute i trädgården o sen städa bort en massa skit och sånt.. och börja renovera =) Man får ju riktiga vårkänslor nu när det är sol ute *ler*

Har även jobbat några timmar idag. Och sen va jag en runda hos min bästa kompis Mindy. Vi snacka o drack kaffe och åt muffins.

Nej nu får jag väl ta o fixa lite här hemma innan gubben kommer hem.

Älskar min pojkvän över allt annat.

Puss

Städdag

Idag ska jag tvätta och städa. Ikväll blir det väl lugnt, se på film o bara ta det lugnt. Gubben ska iväg på en inflyttningsfest hos en killkompis. Det skulle bara bli killar där idag så därför hänger inte jag med. Kan va skönt o va hemma o ta det lite lugnt osså.

Imorgon ska jag eventuellt till Höganäs en runda. Är ju par veckor sen jag va där.

På Måndag ska jag jobba några timmar o sen ska jag till frösunda och snacka med dom för att jag hade fått arbetsgivarintyg men ingenting stämde så ska dit och få nya papper...

Nej nu ska jag väl ta och fixa lite här hemma så man kan ta det lite lugnt sen.

Älskar min underbara sambo över allt annat!

Puss