Magdalena

Här kan ni läsa lite om mitt liv och om min webbutik som heter Hälsobutiken i Nöbbelöv. www.halsosidan.com Hör av er om det är nåt. Ni kan då höra av er via webbutiken.

Nyår

Idag har jag gjort kalops som vi har haft till middag. Har handlat hem en del mat, tvättat och städat. Ska dona lite till här hemma och sen ska jag duscha och sen sätta mina fötter i ett skönt fotbad. Ska ju jobba några timmar imorgon så man måste ju komma i säng i vettig tid ikväll.

Nyår ska vi fira ihop med Mindy och hennes sambo Conny och hans vänner. Ska bli jätte skoj =) Äta och dricka gott *ler* Martin ska va nykter för han ska köra plus att han ska iväg på nyårsdagen och fälla träd och då vill han inte va bakis.... Och det kan jag förstå.

Är ganska trött nu faktiskt... Har ju hållt på hela dan här hemma... Har inte suttit ner och kollat på tv på hela dan.. Så ska bli skönt när man är klar så man kan sitta i lugn och ro innan man ska lägga sig.

Snackade lite med Carolina på msn innan idag.. Va skoj... Är ju ett tag sen jag snacka med henne. Saknar faktiskt henne.. Vi har inte setts på över 2 år.. Inte klokt vad tiden går fort. Och hon bor ju ca 6 mil ifrån mig bara... Men så är det när vi båda jobbar mycket... Men vi får ta en dag då vi båda är lediga så jag kan komma och hälsa på hos dig och Johnny.

Älskar min underbara sambo över allt annat. Vet inte vad jag skulle gjort utan honom.

GOTT NYTT ÅR!!

Puss

Svartavinbärs brännvin =)

Igår va jag en runda hos mina föräldrar i Höganäs. Vi va hos min mormor och morfar en runda... Jobbigt och va hos dom numera för dom bråkar så himla mycket =/

Idag håller jag på att göra svartavinbärs brännvin =) *GOTT* Ska ha det till nyår =) Det är snaps *ler*

Ska jobba några timmar på nyår...

Har förresten gått ner 2 kg nu *ler* Dom 2 kg som jag hade gått upp under julen....

Jag älskar min underbara älskling över allt annat. Trodde aldrig att jag skulle kunna få va såhär lycklig!
Martin är iväg och fäller träd hos en kompis idag, så jag är själv hemma just nu... Men det kan va skönt det också ibland.

Ha en underbar dag!

Puss

Börjat banta

Hej!

Började banta igår... Dricker Naturdiet och dricker mycket vatten och äter mycket grönsaker. Vill gå ner lite i vikt nu innan man blir gravid igen... Vill ju få barn... Fick ju missfall för snart 4 veckor sen....

Har sökt en del jobb nu ikväll.... Jobbar bara som vikarie nu på en del ställen, men vill ju ha ett fast jobb. Inte så lätt idag tyvärr...

Imorgon ska jag nog en runda till Höganäs och hälsa på hos mina föräldrar. Ska jobba 4.5 timme på nyår... Jobbade på juldagen osså men det blir ju goa pengar =)

Nej nu ska jag och min älskade sambo se på film och mysa. ;)

Puss